hdah مدیر عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 7683 عنوان تغذیه در بارداری | مشاهده متن کامل بحث + 125 بازدید | 19 پست سلام توی دوران بارداری اگر همیشه مرغ و گوشت و ماهی نخورم بچه ام لاغر به دنیا میاد ؟؟ 1401/09/06 | 21:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آرااااامممم عضویت: 1398/09/13 تعداد پست: 4268 خب خوبه من اصلا کم نکردم ولی زیادم نکردم همش دعا میکنم اشتهام خوب بشه خیلی بده اینجوری گشنم م ... چند هفته ای؟؟؟من یکی دو هفته پیش خوب بودم ولی باز حالم خراب شده هیچی نمیتونم بخورم خدایا میدونم روزای سخت میگذره، مطمئنم یه نیرویی در من دیدی که اینجور بهم لطف کردی و یه فرشته دیگه گذاشتی تو دلم.. خدایا خودت مواظب پسرام باش
آرااااامممم عضویت: 1398/09/13 تعداد پست: 4268 خب خوبه من اصلا کم نکردم ولی زیادم نکردم همش دعا میکنم اشتهام خوب بشه خیلی بده اینجوری گشنم م ... من یه بچه ۱۰ماهه هم دارم دائم بغلمه ضعف میکنمولی میلم به چیزی نمیره خدایا میدونم روزای سخت میگذره، مطمئنم یه نیرویی در من دیدی که اینجور بهم لطف کردی و یه فرشته دیگه گذاشتی تو دلم.. خدایا خودت مواظب پسرام باش
ساsahelحل عضویت: 1401/08/26 تعداد پست: 5959 من یه بچه ۱۰ماهه هم دارم دائم بغلمه ضعف میکنمولی میلم به چیزی نمیره الهی عزیزم😍خدا حفظش کنه واقعا سخته خدا کمکت کنه
آرااااامممم عضویت: 1398/09/13 تعداد پست: 4268 الهی عزیزم😍خدا حفظش کنه واقعا سخته خدا کمکت کنه خیلی سخته خدایا میدونم روزای سخت میگذره، مطمئنم یه نیرویی در من دیدی که اینجور بهم لطف کردی و یه فرشته دیگه گذاشتی تو دلم.. خدایا خودت مواظب پسرام باش
سارا_2906 عضویت: 1400/06/22 تعداد پست: 1724 دکتر رفتی برای تغذیه؟ بیبن من خواهرم تو دوران بارداریش پیش دکتر مریم چمنی میرفت خود دکترم براش برنامه تغذیه ای نوشته بود که چه غذاهایی براش بهتره اگه می خوای من شماره دکتری که خواهرم می رفت رو برات بگیرم