2777
2789
عنوان

چیکار کنم شوهرم میگه عروسی نمیگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 18002 بازدید | 264 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها یه سوال اگه عروسی دعوت بین عروس ۳۵ ساله و داماد ۴۰ ساله هر دو بار اول ازدواج میکنن به مظرتون ...

نه چرا مسخره

بنده خداها جوونن ارزو دارن

الانم سن ازدواج بالاتر رفته 

اتفاقا خیلی هم عالی شده پخته تر و منطقی تر عمل میکنن

راستش من بخوام خواهرانه بگم واقعا واقعا عروسی گرفتن الان تو این گرونی کار اشتباهیه ..کلی خرج و قرض اول زندگی رو دستتون میزاره بعدم یه عده میام میخورن و میرن و فقط ایراد میگیرن

ادمها مجبورت میکنند عوض شی بعد مینالند از بداخلاقییت از اخم هایت وبخاطراینکه احساساتی نیستی بر تن زخمی ات طعنه میزنند؛کس چه داند که چه اشک ها در خلوت ریخته میشود و چه داند که چند بار تکه های شکسته ام را جمع کرده ام،بهم چسپانده ام و خودم،خودم را سخت در اغوش کشیده ام تا دوری کنم از ادمهای اطرافم ک هربار چینی ظریف مرا به بهانه خانواده و محبت و عشق  شکسته اند.کاش دور میشدم از تمام ادمهایی که قاتل روح و جانمند❣
ما هم مختلط نیستیم جدا میگیریم ولی تبریز که رفته بودیم عروسی دیدیم اقایون فقط حکم راننده خانومارو د ...

ما عروسی مجزا دعوت شیم امکان نداره ی دونه مرد بیاد عروسی🤣🤣همیشه عروسی هامون ۸۰۰....۹۰۰نفره ی مختلط 😆😆

ادمها مجبورت میکنند عوض شی بعد مینالند از بداخلاقییت از اخم هایت وبخاطراینکه احساساتی نیستی بر تن زخمی ات طعنه میزنند؛کس چه داند که چه اشک ها در خلوت ریخته میشود و چه داند که چند بار تکه های شکسته ام را جمع کرده ام،بهم چسپانده ام و خودم،خودم را سخت در اغوش کشیده ام تا دوری کنم از ادمهای اطرافم ک هربار چینی ظریف مرا به بهانه خانواده و محبت و عشق  شکسته اند.کاش دور میشدم از تمام ادمهایی که قاتل روح و جانمند❣

دیگه کی عروسی میگیره هرکی هم میگیره شده یه مهمونی 

پسر داییم فوقاالعاااااااااده پولدار عروس لباس و آتلیه رفت توخونه داییم فقط خواهر و برادر عروس و داماد به شام خوردن اینام رفتن سرخونه زندگیشون خیلی خیلی خیلی هم پولدارن میتونن تاهفت نسل بعدشون رو هم بی نیاز از پول کنن

یا دونفر دیگه از اقوام دیدم که اوناهم پولدارن مث همینا فقط خواهر بردارا ولی اینا سالن هم گرفته بودن ولی مهمون دعوت نکردن 

یعنی انتظارتون از عروسی اینه که هم پول شام دربیاد هم جیزی واسشون بمونه 😕😕

خیر ولی حرفم پشت سر ادم نباشه  بعدشم قدیما مراسم میگرفتن واسه تازه عروس داماد جهاز برون میکردن فامیلهارو دعوت میکردن بیان وسایل رو ببینن  سیاستش این بوده مردم بیان ببینن عروس داماد  واسه اول رندگی چی کم دارن  روز پاتختی همه کادو میاوردن   از اون کم کسریا تا دوتا جوون راحت زندگی کنن       و توی مراسم عروسیم کادو میدادن تا وقتی خانواده ای دوتا جوون میخوان سمان بدن  یه پولی اول زندگی بهشون بدن که چون تازه خانمانن راحت زندگیشون بگزره و  پدریم که داره جوون رو از خونه در میاره تو فشار نباشه  اصلا اصل مراسمات همین بوده  نه مثل الان که همچیز چشمو هم چشمی شده میان میخورن میرن پشت سرت هزار عیبو ایراد میزارن  همچین مراسمی رو نگیری بهتره  اگرم میگن من ارزوی مراسم لباس عروس دارم یه ارایشگاه و عکس بعدشم یه مراسم خاهر برادری حد اقل ۵۰      نفر جمع بشن خوشبگزرونن  

اخه خداییش شوهرم خیلی مراعات منو خانوادمو میکنه چیز گرونی برای جهیزیم بخرم دعوام میکنه میگه اصلا فشا ...

خیلی خوبه،درک و شعور داره،،برای من هیچ کاری نکردن تازه انتظار هزینه عروسی و خونه گرفتنو از پدرم دارن،،بعد جهازمم میگن چرا اینت ایرانیه،اونت به روز نیست،فلانت اون رنگیه...