2777
2789
عنوان

چیکار کنم شوهرم میگه عروسی نمیگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 18006 بازدید | 264 پست

منم شرایطم مثل خودت بود

پدر شوهرم سه روز به عروسی پونزده تومن داد

بعدش گفت همون کادوی عروسیتون

ولی همسرم دید من ذوق عروسی دارم هرجور که بود برام مراسم رو گرفت

همسرت دوستت داره

دستش هم خالیه قبول

ولی میتونه به خاطر دل تو هرجور شده برات مراسم بگیره

عزیزم بهت حق میدم جشن گرفتن حسو حال خوبی داره اما اما به شرایط همسرت نگاه کن بنده خدا خودش میگه حامی ...

مرسی ک یه سریاتون انقد خوب نظر میدید باعث دلگرمیه

ممنونم از دعای خوبت❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت اندازه کرایه لباس عروس و آتلیه و آرایشگاه پول داره هزینه کنه خودش گفته تا این حد دارم و برای ج ...

غذاع هم نمیخاد ک 

دیع کسی غذاع نمیدع باع ای اوضاع 

همع بعد از ظهر میگیرن ب صرف شیرینی شربت ک خرجش خیلی کمع

پر از تنفر!🖤
منم شرایطم مثل خودت بود پدر شوهرم سه روز به عروسی پونزده تومن داد بعدش گفت همون کادوی عروسیتون ول ...

منم همینو بهش گفتم.گفتم تو الویتت نیست پس واست مهمم نیست ولی گفت باور کن ندارم جور کنم تا چندماهه دیگه میگیرم ولی میدونم نمیتونه جور کنه هرچی پس انداز داره باید بدیم برا خونه

مرسی ک یه سریاتون انقد خوب نظر میدید باعث دلگرمیه ممنونم از دعای خوبت❤️❤️

دوست عزیزم یه نفر ببینم با همسرش رابطه خوبی داره مسلما بنده هم شاد میشم 

حواست به کامنت هایی که اینجا میخونی باشه هر کسی ازدیدگاه خودش نظر میده 

با یه جملت زندگیتو به فنا ندی 

شوهرت اندازه کرایه لباس عروس و آتلیه و آرایشگاه پول داره هزینه کنه خودش گفته تا این حد دارم و برای ج ...

چرا دارم یه مقدار طلا ولی قبول نمیکنه بفروشیم گفت پول دستم بیاد میگیرم ولی چیزیو بابت عروسی نمیفروشم ک اونم امکان نداره تو دو سه ماه بتونه پول عروسی جور کنه

والا همون خانوادگیم میگه نمیشه فامیل همه انتظار دارن یا باید درست حسابی همه رو دعوت کنم یا نگیرم کل ...

واسه فامیل خودتون بگیر به قول مامانت... من و شوهرم عروسی نگرفتیم و به جاش رفتیم مسافرت، اما مادرشوهرم اینا چندتا از فامیلاشون در حد ۵۰ نفر رو دعوت کردند خونشون و سفره انداختند... فامیلای منم نبودند... البته ما جشن عقد داشتیم و منم چون عاشق لباس عروس بودم، لباس عروس رو خریده بودم و اون شب پوشیدمش... بعد ازدواج چند باری پوشیدمش توی خونه (الان هم وقت کنم میپوشمش ولی یکم برام تنگ شده بعد دوتا بچه!!!)

#موقت: یه سوئدی همسر ایرانیش که اسمش سمیه هست رو به قتل رسوند و جسدش رو داخل فرش ایرانی پیچید و به دریا انداخت قبل از این قتل هم سمیه سه بار از همسرش شکایت کرده ولی قبل از رسیدن به دادگاه، شکایت هاشو پس گرفته... حالا فکر میکنید این مرد قاتل اعدام میشه؟ خیر! حداکثر مجازات اونجا حبس ابده... بله همونطور که می‌بینید قوانین ایران خیلی زنه ولی تو قوانین کشور های غربی از خانوما خیلی خوب حمایت میشه😏 # فرزندان خود را زیاد ببوسید زیرا برای شما در هر بوسیدن درجه ای است.(پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم) * امام صادق علیه السلام فرمود: کسی که فرزندش راببوسد، خداوند عزوجل برای او ثواب مینویسد و کسی که او(فرزندش) را شاد کند، خداوند در روز قیامت او را شاد خواهد کرد و کسی که قرآن به فرزندش بیاموزد، پدر و مادرش دعوت میشوند و دو حله(لباس نو و فاخر) بر آنان پوشیده میشود که از نور آنها، چهره های بهشتیان نورانی میگردد. * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم فرمود: لعنت خدا بر کسی که حیوان ها را مُثله نماید. (مثله کردن در کل یعنی بریدن و جداکردن اعضای بدن ... درمورد حیوانات مثلا کندن پای مورچه و بال مگس، یا بریدن گوش و دم چهارپایان) * در حدیثی مشابه از حضرت علی علیه السلام نقل شده است که: از پیامبر شنیدم که می فرمود مبادا موجود زنده ای را مُثله کنید، اگرچه سگ هار باشد * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم فرمود: هر حیوانی - پرنده یا غیر پرنده - که به ناحق کشته شود در روز قیامت از قاتل خود شکایت خواهد کرد *
مرسی ک یه سریاتون انقد خوب نظر میدید باعث دلگرمیه ممنونم از دعای خوبت❤️❤️

جاهازنمیبردم

بلاخره هرکاری سختی داره،چطور پدر عزیزمون میلیارد وسایل بخرن ولی ایشون تن ب یکم سختی ندن

والا مارو با این رسم و رسوما بردن حالمون اینه،دیگ وای ب حال بقیه

نریزید سرم کلی گفتم میدونم بعضیا زندگیاتون خدارشکر خوبه

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.
الان شما عروسی میری دلت نمیگیره ک خودت نداشتی؟

نه راستش من اون روزا عاشق لباس عروس بودم که داشته باشمش، و الان هم دارمش...

من تصمیم خودم بود که عروسی نگیرم و به جاش مسافرت برم(شوهرم نداشت که هم خرج عروسی رو بده هم مسافرت، منم مسافرت برام بیشتر اولویت بود، و در ضمن اینکه برای عقدم هم جشن گرفته بودیم و لباس عروس پوشیده بودم... اینم همون بود دیگه...)

از چیزای دیگه دلم میگیره، اما از انتخابم پشیمون نیستم، اون موقع بین خوب و خوبتر باید انتخاب میکردم و دیدم نگرفتنش برای شخص من خوبتر و راضی کننده تره...

اما شما شاید اگر طلا بفروشی و جشن بگیری راضی تر باشی...

#موقت: یه سوئدی همسر ایرانیش که اسمش سمیه هست رو به قتل رسوند و جسدش رو داخل فرش ایرانی پیچید و به دریا انداخت قبل از این قتل هم سمیه سه بار از همسرش شکایت کرده ولی قبل از رسیدن به دادگاه، شکایت هاشو پس گرفته... حالا فکر میکنید این مرد قاتل اعدام میشه؟ خیر! حداکثر مجازات اونجا حبس ابده... بله همونطور که می‌بینید قوانین ایران خیلی زنه ولی تو قوانین کشور های غربی از خانوما خیلی خوب حمایت میشه😏 # فرزندان خود را زیاد ببوسید زیرا برای شما در هر بوسیدن درجه ای است.(پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم) * امام صادق علیه السلام فرمود: کسی که فرزندش راببوسد، خداوند عزوجل برای او ثواب مینویسد و کسی که او(فرزندش) را شاد کند، خداوند در روز قیامت او را شاد خواهد کرد و کسی که قرآن به فرزندش بیاموزد، پدر و مادرش دعوت میشوند و دو حله(لباس نو و فاخر) بر آنان پوشیده میشود که از نور آنها، چهره های بهشتیان نورانی میگردد. * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم فرمود: لعنت خدا بر کسی که حیوان ها را مُثله نماید. (مثله کردن در کل یعنی بریدن و جداکردن اعضای بدن ... درمورد حیوانات مثلا کندن پای مورچه و بال مگس، یا بریدن گوش و دم چهارپایان) * در حدیثی مشابه از حضرت علی علیه السلام نقل شده است که: از پیامبر شنیدم که می فرمود مبادا موجود زنده ای را مُثله کنید، اگرچه سگ هار باشد * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم فرمود: هر حیوانی - پرنده یا غیر پرنده - که به ناحق کشته شود در روز قیامت از قاتل خود شکایت خواهد کرد *

ما برادر شوهرم مراسم نگرفت ولی جاریم اینا تو خونه برا خودشون مهمون دعوت کردن و در حد ۷۰  ۸۰ نفر و لباس عروس و شادی و اینا یه مجلس خودمونی ...اتفاقا خیلی بیشتر از مراسمای سالن خوش میگذره...البته ما نبودیما...ولی چون بازم تو این موقعیت ها بودم میدونم بیشتر خوش میگذده....

آخر شب هم ما ها که خانواده داماد بودیم رفتیم برا اینکه عروس را ببریم...خرج آنچنانی نداره...

داماد هم به خانوادش بگه من نمیخوام مراسم بگیرم...ولی خانومم میگیره...حالا شاید اونا هم کمکش کردن و یه مراسم ساده گرفت...

به نظرم یه مراسم کوچولو هم شده تو خونه بگیر...هر چی هزینه اضافی هست را حذف کن...