2777
2789
عنوان

کدوم فا ل همیشه براتون درست درمیاد❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 1649 بازدید | 214 پست
ابجد کلی: ب.ج.ددر دل حوریه هنوز عشق و امیدی روشن وجود داره و از طرف مقابل هم نشونه‌هایی از دلتنگی و ...

میشه اگه وقت کردین برای منم بگیرین اسمم نرگس🥲

خیلی زود لبخند میزنی و میگویی :(خدایا،این از چیزی که دعا کردم هم بیشتره.)🥲🌙

ابجد کلی: ب.ج.ددر دل حوریه هنوز عشق و امیدی روشن وجود داره و از طرف مقابل هم نشونه‌هایی از دلتنگی و ...

سلام میشه برای منم بگیرید خصوصی یا اینجا؟

نمی توانم به کسی بفهمانم در من چه می گذرد!من حتی نمی توانم ان را برای خودم توضیح دهم ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه اگه وقت کردین برای منم بگیرین اسمم نرگس🥲

یدونه کلی برات گرفتم

حروف ابجد نرگس: ن(۵۰) + ر(۲۰۰) + گ(۳) + س(۶۰) = ۳۱۳

عددی پرانرژی و معنوی که نشون‌دهنده‌ی قدرت درونی، حمایت پنهان و بخت قویه 

نرگس‌جون، تو آدمی هستی که وقتی تصمیم می‌گیری، دنیا رو به حرکت درمیاری.  نشون میده در مسیرت تأخیرهایی بوده ولی در نهایت نتیجه به نفع تو رقم می‌خوره.

یه خبر خوش یا فرصتی تازه در راهه که باعث میشه امیدت برگرده. ممکنه مربوط به پول، کار یا دل باشه.

از نظر احساسی، میگه کسی هنوز در دلش حس نسبت بهت داره ولی غرورش نمی‌ذاره جلو بیاد. بااین‌حال، ارتباط دوباره یا آشتی تو نشونه‌ها دیده میشه. 

در زمینه‌ی مالی، نشون داده که به مرور اوضاع بهتر میشه، مخصوصاً با تصمیم درست تو ماه آینده.

نرگس دختری با بخت خوبه؛ فقط باید صبرش رو از دست نده. 

اگه برات ف.ال ابجد و پاسور گرفتم توهم بجاش منو دعاکن🤍🌱

به نیت مینا ببینم حس س چی هست ایا برمیگرده ممنون

ابجد مینا = 102

ابجد س = 60

ترکیب این دو نشون میده بینتون هنوز رشته‌ی احساسی نازکی باقی مونده — چیزی مثل دل‌تنگی یا یاد گذشته که از ذهن اون پاک نشده، ولی در عین حال دو دلی و تردید هم وجود داره.

از نظر احساس:

س در دلش هنوز احساسی نرم و پنهون داره، اما غرور یا شرایطی باعث شده خودش رو بی‌تفاوت نشون بده. گاهی به گذشته و رفتارهای تو فکر می‌کنه، مخصوصاً شب‌ها یا وقتی تنهاست.

از نظر بازگشت:

فال نشون میده احتمال بازگشت هست ولی نه فوری. یعنی باید یا خبری، یا نشونه‌ای از سمت تو باشه تا اون دوباره دلش بلرزه. اگر عجله نکنی و با آرامش رفتار کنی، تا دو یا سه هفته آینده نشونه‌ای ازش می‌رسه (مثل پیام، برخورد، یا واسطه).

پیام ف..الت

صبر و وقار تو برگ برنده‌ته. فعلاً کاری نکن که نشون بده هنوز منتظری، فقط بذار زمان خودش کار رو بکنه 

ابجد مینا = 102 ابجد س = 60ترکیب این دو نشون میده بینتون هنوز رشته‌ی احساسی نازکی باقی مونده — چیزی ...

مرسی عزیزم 🌹

نمی توانم به کسی بفهمانم در من چه می گذرد!من حتی نمی توانم ان را برای خودم توضیح دهم ....

حروف ابجد اسم «فاطمه»: ف = 80 ، ا = 1 ، ط = 9 ، م = 40 ، ه = 5در این روزها یا هفته پیش رو، فاطمه در ...

ممنونم ازتون عالی بود❤️فقط میشه ی سوالم بپرسم؟ نامزدی من بهم میخوره در آخر؟ 

ممنونم ازتون عالی بود❤️فقط میشه ی سوالم بپرسم؟ نامزدی من بهم میخوره در آخر؟

این دیگه ف..ال نیست عزیزم حس شیشم بیشتر 

یدونه کلی برات گرفتمحروف ابجد نرگس: ن(۵۰) + ر(۲۰۰) + گ(۳) + س(۶۰) = ۳۱۳عددی پرانرژی و معنوی که نشون‌ ...

ممنونم ازتون🥲❤️

خیلی زود لبخند میزنی و میگویی :(خدایا،این از چیزی که دعا کردم هم بیشتره.)🥲🌙