2777
2789
عنوان

چرا سر پول باید منت یه مردو کشید

921 بازدید | 82 پست

بچها من امروز وقت لیزر داشتم،خب نامزدم بهم گفته سرکار نرو من خرجتو میدم

حتی لیزرم اون قبول کرد که برم

جلسه ی پنجمم بود هیچی پول تو کارتم نبود ،سه روزه بهش میگم میخام برما،تا لحظه ای ک برم داخل یه کلنه نپرسید پول داری؟بزنم برات؟

آخه خانوما قبلا اینجوری نبود هرچن روز برام قشنگ پول میزد،پول لیزر و ناخنمم خودش میفهمید باید بزنه

رفتم داخل گفت میشه ۲ تومن

منم زنگ زدم بهش بغضم ترکید

گفتم من میخام برم سرکار خیلی سختمه بخام زنگ بزنم بهت توروخدا بهم پول بده اصلا غرورم نابود شد موقع گفتنش

بعد ۲ تومن زد برام گفت زدم برات

منم براش نوشتم خیلی غرورم شکست مردم کارت شوهرشون دسشونه من باید برم داخل کلینیک آبروم بره بعد با بغض و گریع به تو رو بیارم؟تو خودت عقل شعورت نمیرسع؟

الان زنگ زده بهم میگه من چنین دختری نمیخام تو زندگیم،خیلی لیلی به لالات گذاشتم هرچی خاستی برات خریدم فکر کردی خبریه😄💔امروزم نمیام ببینمت،گفتم آخه خیلی وقته ندیدیم قول دادی میای 

گفت نمیخام ببینمت حوصلتو ندارم😄💔

منم براش اینو نوشتم الان

لیلی به لالام بایدم بزاری چون من دوستت دارم چون منم همه کاری برات انجام میدم
چرا نزاری؟مگه منو از سر راه اوردی؟
ولی اینکه وایستادی تو روی من گفتی نمیخام ببینمت یجور دیگه قلبمو شکوند
من خیلی بهت تکیه کرده بودم
فقط امروز دلم میخاد به یکی رو ببینم کاش نمیذاشتی انقد حرفات دلمو بشکونه💔😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم براش اینو نوشتم الانلیلی به لالام بایدم بزاری چون من دوستت دارم چون منم همه کاری برات انجام میدم ...

ضمن اینکه شاید نداشته 

شاید با این کارش تو بیشتر غرورشو له کردی 

شاید واقعا نداشته باشه 

یکم بهش فکر کن

ضمن اینکه شاید نداشته شاید با این کارش تو بیشتر غرورشو له کردی شاید واقعا نداشته باشه یکم بهش فکر کن

نه قربونت بدم تا دلت بخاد داره

پس اندازاشم کرده چنتا خونه و ماشین داره 

سر همین قلبم شکست

قبلا بهم گفته خودم برات میزنم توبهم نگوواقعنم میزد همیشه

شاید حواسش نبوده

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

نه اصلا جدیدا یطوری شده

کارش سنگین نشده؟

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

چرا ماهانه تعیین نمیکنی ؟