2777
2789
عنوان

چیکار کنم شوهرم میگه عروسی نمیگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 18005 بازدید | 264 پست
ن منظورش اینه ک خودش تنهاست کسی حمایتش نمیکنه

کسی که حمایت نداره پس به ح ف خانمش گوش میکنه برات عروسی کوچیک میگیره یکاری میکنه تو حالت خوب باشه 

اون باید بفهمه تو مهمتری از فامیلاشی

هر چند اول زندگیمون همش شوهر منم فامیل فامیل میکرد الان فهمیده جز من و خوش کسی مهم نیست

خدایا شکرت خدایا خودت بساز که قشنگ میسازی ....  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوادم ک میگن هرجور خودتون بخواین و باهم کنار بیاین اوف🤦🏻‍♀️

ببین وقتی بین دو راهی میمونیم معمولا ته ته دلمون بیشتر تماسل داره به یه چیزی 

الان ته دلت به چی تمایل داری؟ میتونی از جشن گرفتن بگذری؟ 

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

ما هم مختلط نیستیم جدا میگیریم ولی تبریز که رفته بودیم عروسی دیدیم اقایون فقط حکم راننده خانومارو د ...

ما عروسی اینجوری دعوت شیم هیچ اقایی خانوادشو نمیبرع😐😐😐😄😄😄😄

میگه با اسنپ برو

من بودم نمیگرفتم 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

منم عروسی نگرفتم ولی کلیپ گرفتم لباس عروسم پوشیدم رفتم عکس و کلیپ درست کردم ب نظرمن عکس و کلیپ ک موندگاره ب شخصه تالار و مهمونی واینا خیلی برام اهمیت نداشت الانم هربار عکسا و کلیپو میبینم بیشتر مطمئن میشم کارم درست بوده 

اگه خیلی برات مهمه انجام ندی همیشه تو دلت میمونه من برام مهم نبود 

ته دلم جشنو میخواد نمیتونم بگذرم ولی چه کنم

خب پس حتی اگر شدخ یه جشن کوچیک بگیر 

ببین طرف ما پیش میاد خیلیا جشن میگیرن مثلا توی خونه البته اینجا جا افتاده این مسئله 

خب اینجور خرج تالار کم میشه همچنین میتونی مثلا ۱۰۰ تا یا ۱۵۰ تا مهمون دعوت کنی

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺