2777
2789

نوزاد من ۵۰ روزه هست شیرخشک میخوره خودم شیر نداشتم از تو بیمارستان شیرخشک نان میخورد تا دوروز پیش یبوست خیییلی شدید گرفت گفتن ممکنه بخاطر شیر خشکش باشه دکتر گوارش بردم شیرخشک گیگوز بهش داد از پریروز تا حالا که گیگوز بهش میدم به شددددت بی‌قرار شده و بی‌خواب میلش به شیر هم کم شده درست نمیخوره...مدفوعش هم سبز رنگ و شل و حالت اسهالی هست...امروز دوباره بردمش دکتر اطفال گفت نفخ خییلی شدید داره نفخ داشت از اول ولی اینقدررر زیاد نبود گفت ممکنه بخاطر گیگوز باشه ولی تا ۱۰ روز صبر کن اگر همینطور بود شیرش و دوباره عوض کن...چیکار کنم خانما بچم خیییلی اذیته دوروزه درست نخوابیده

یه چیز دیگه من قطره حالت تهوع متوکلروپرامید به بچم میدادم یه دکتری داده بود دکتر اطفالش گفت ممکنه یبوستش بخاطر این قطره هم باشه...من خودمم حس میکنم یبوستش ربطی به شیرش نداشته

حالا اگر نان بهش بدم بعد در طول روز یه بار گیگوز بدم که شکمش کار کنه مشکلی براش پیش میاره؟؟؟ 

از گیگوز متنفرم

خیلی شیر مزخرفیه

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از همون اول نبايد نان ب بچه ميداديد نان خيلي خيلي سنگين

اول بايد ببلاگ ميداديد تا دوماه 

معده بچه ك عادت كرد بايد نان ميخريد 

ببلاگ سبك تر از نان هست عزيزم

مامان سه تا كوچولو و يكي تو راهي

گیگوز نده

مدفوع سبز یعنی پهلوهاش سرماخورده حتما در پاییز و زمستان یا یه پارچه زیر لباس پهلوهاش رو بپوشون

شیر نان عالیه اگر نمیسازه شیر آپتامیل سبکتره

تونستم بعد زایمان از وزن ۱۱۹.۵ به ۷۶ برسم، مطمئنم یکبار دیگه هم میتونم💪💪💪از سال ۹۵ کنارتونم و رمز کاربری قبلیم فراموشم شد😑😑😑 ❤️وزن شروع: ۱۲۷.   وزن فعلی: ۱۰۳.۸    وزن هدف بعدی:۱۰۰.  وزن هدف نهایی:۷۸ 🌹تاپیک بامدادخمار عزیزم، عضو گروه قرمز هستم🌹❤️

انقدر انواع شیر خشک هارو بهش نده گوارش بچه بهم میریزه بعد نفخ داره بهش قطره کولیکیز بده پسر منم اوایل نفخ شدید داشت پاهاشو حالت دوچرخه بزن اروم بعددببر سمت شکمش بذار نفخش خالی شه با روغن زیتون خلاف عقربه های ساعت شکمشو ماساژ بده

شیر خشک نان خیلی سنگینه به هر بچه ای نمیسازه پسر منم شیر خشکیه بهش ببلاک میدم 

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱
وای اره منم خیییلی بدم اومده ازش  حالا یعنی بهش ندم دیگه؟؟؟

عوض کردن شیر باید با دستور دکتر باشه ولی اگر میبینی خیلی داره اذیت میشه نه

واسه نفخ هم قطره کولیکز هست

هم یه سری ماساژ تو نت

من از بیومیل راضی تر بودم تا گیگوز

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
از همون اول نبايد نان ب بچه ميداديد نان خيلي خيلي سنگين اول بايد ببلاگ ميداديد تا دوماه  معده ...

اخه تو بیمارستان بهمون گفتن نان بخرید ماهم خریدیم دیگه دیدیم بهش میسازه عوضش نکردیم

الان چی بهش بدم؟ ببلاک یا اپتامیل؟