2777
2789
عنوان

یه کلیپ دیدم خیلی دلم گرفت ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1349 بازدید | 81 پست
تو موقعیت ماها بدترین کار مقایسه است چون وجودت رو از درون به قول حودت متلاشی میکنه میدونم سخت ترین ک ...

من خودم اصلا اهل مقایسه نیستم اون کلیپ هم بعد از نمی‌دونم شاید دو سال بغضم رو شکست درباره برادرم گاهی اوقات ناخواسته اشکات می‌ریزه بدون اینکه کنترلی روشون داشته باشی من امشب یک لحظه از ته وجودم یه کمبود رو حس کردم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با عرض معذرت و خارج از جهتِ حرفاتون باید بگم رسم شما جالب نیست . برادر عروس باید اینکارو کنه . برادرشوهر بره کمر داداش خودشو ببنده 😂والا بخدا . هنوز شوهر ب ادم دست نزده برادرشوهر غلط بکنه نزدیک ادم بشه کمرشو ببنده. 

ماهم رسممون برادرعروسه 

ولی هیچکس کمر منو نبست اصلا هیچکس واسه من هیچ کاری نکرد نه مادرم درست مادری کرد نه برادرام  برادری 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
همیشه سعی کردم منطقی فکر کنم ولی امشب نمی دونم شاید بعد از چندین سال حتی کنترل اشکامو ندارم

من چی بگم ک همیشه حسرت داشتن خواهر و برادر به دلم مونده 

همیشه تنها ،بی کس ،بی پناه 

خیلی سخته 

منم بعد هر دکر همی ک همه خواهر برادر آمدن میلم خونه یکساعت گریه میکنم 

پارچه قرمز بستن نشونه چیه؟ براچی این کارو میکنن؟

ما بختیاری ها پارچه یا تور سبز نقل یه مبلغ قابل توجه پول .کمتراز یک میلون نباشه یه قرآن کوچیک مهره چشم یا آبی میزاریم توش وداداش عروس کمر آجی رو میبنده به امید سرسبزی و شادابی زندگی توکل به خدا وقرآن وشیرینی زندگی و روبراهه امور مالی زوج 

حالا ما رسم داریم برادر عروس براش پارچه رو ببنده منم برادر ندارم🥲

ما هم رسم داریم ولی داداش،ندارم  عموم کمر منو خواهرم و بست 

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد....خدایا شکرت
با عرض معذرت و خارج از جهتِ حرفاتون باید بگم رسم شما جالب نیست . برادر عروس باید اینکارو کنه . برادر ...

راستش برای خود منم عجیب بود انگار پدر شوهرم می‌تونه ببنده

دخترامنم برادر ندارن وحسرت همیشه منه

منم خودم تک فرزندم 

خیلی سخته خیلییییییی 

ی دختر دارم و باردارم و دومی هم دختره 

از ی لحاظ برای داشتم خواهر برای دخترم خوشحالم 

اما از ی لحاظ انگار رو زمین نیستم ،دوست داشتم پسر باشه 

دخترم یشه خواهرم ،پسرم برادرم 

اینارو الان با اشک مینویسم 

من درک میکنم که شما تو چه شک و تردیدی هستین ، همون حسی که مادر من ۱۹ سال قبل داشت ، من بچه ناخواسته ...

سه بار این متن رو خوندم

و دادم با اجازه ات شوهرمم خوند

😭😭😭😭

شاید حکمت بغض امشبت این باشه که بیای و منو اینقدر امیدوار کنی

وقتی با ۱۹ سال سن اینجور باکمالات صحبت میکنی باید هم اول باشی 

وای مامانت چقدر دلش غنج رفته وقتاییی اسمت رو می دیده فکرشم برام بینهایت شیرینه🥺🥺🥺🥺

خدا خیرت بده هر روز موفق تر باشی و بهت نظر خیر کنه زندگیت پر برکت شه در آینده صاحب بچه های نامدار باشی انشاءالله🤲🤲

باید به این بلوغ برسیم که نباید دیده شویم، آنکس که باید ببیند میبیند 🌹🌷 سردار شهید حاج قاسم سلیمانی🌹🌷