2777
2789
عنوان

شوهرم برا عروسیمون ذوق دارع

| مشاهده متن کامل بحث + 831 بازدید | 74 پست

روز عروسیتونم همینقدر قشنگه 

ما روز عروسیمون کلی همه داد میزدن تبریک میگفتن بوق میزدن بعد خیلی من ذوق میکردم 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا کنه خوشبخت بشی خدا کنه خانواده خوبی داشته باشه خدا کنه خداکنه...

زندگی خیلی فرق داره وقتی پا میذاری توش میبینی چقدر متفاوته الان قائدتا تو هم باید ذوق داشته باشی ولی زندگی لعنتی انقدر به ادم فشار میاره ادم عشق و عاشقی از سرش میپره

پرستاری یعنی،عشق،صبر،تحمل و بیخوابیهای شبانه

کلا جمع بستن کار درستی نیست .. "مردا" اینجورین یا "زنا" اینجورین ...

دیگه داری ازدواج میکنی یعنی بهش اعتماد داری دیگه . باید باور داشته باشی که دوست داره

بیرونُ ولش کن چایی بزار، لش کنیم دوتایی خونه🍵

وای خداااا چشام قلبی شد برا عشقتووون الهی ک خوشبخت ترین بشی عزیزززممممم الهی ک همیشه شاد و خوشحال کن ...

قربون تو بشم گلم عزیزم 

باور کن قصد پز دادن ندارم

میخوام بدونم ایا واقعا این احساسات آقایون واقعیه؟؟؟ 

به زمانبندی خدا شک نکن❤️