2777
2789
عنوان

یه کلیپ دیدم خیلی دلم گرفت ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1349 بازدید | 81 پست
عزیزم ما هم قدیما از این رسما داشتیم ک نون و پول با پارچه  داداش عروس می‌بست ب کمر عروس ولی خیل ...

هیچوقت درست نمیشه خدا بد ترین امتحانش رو برا ما کنار گذاشته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچوقت درست نمیشه خدا بد ترین امتحانش رو برا ما کنار گذاشته

واقعاا متاسفم  

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان، هی چرخ بزن در دل من، دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضرباان  28 خرداد 1401 دخترکم پا به دنیای عاشقانه من و باباش گذاشت، امیدوارم رفیق های خوبی برای همدیگه باشیم... دعا کنید لایق بهترین  هدیه خدا باشم و بتونم خوب تربیتش کنم... حس شیرین مادری رو برای همه منتظرا آرزو میکنم
برادر من مریضی ذهنی داره

کوچیک تر از شما یا بزرگتر

خواهر برادر دیگه ای ندارین؟

باید به این بلوغ برسیم که نباید دیده شویم، آنکس که باید ببیند میبیند 🌹🌷 سردار شهید حاج قاسم سلیمانی🌹🌷
پارچه قرمز بستن نشونه چیه؟ براچی این کارو میکنن؟

نون و پول به نیت برکت میزارن داخل پارچه میبندن کمر عروس

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان، هی چرخ بزن در دل من، دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضرباان  28 خرداد 1401 دخترکم پا به دنیای عاشقانه من و باباش گذاشت، امیدوارم رفیق های خوبی برای همدیگه باشیم... دعا کنید لایق بهترین  هدیه خدا باشم و بتونم خوب تربیتش کنم... حس شیرین مادری رو برای همه منتظرا آرزو میکنم
نه همین یه دونه بزرگتره

منم یه پسر اوتیسم دارم

خواهر برادر نداره

گاهی میگم یه بچه دیگه داشته باشیم

بعد میگم شاید اون منو نبخشه که وارد این زندگیش کردم و همش ناراحت باشه

ولی خب خودم خیلی دوست داشتم بچه سالم داشتم

الانم شما وجودت رحمت و برکت برا پدر مادرته و بعد هم برادرت 

هیچ کس مث من نمیتونه بفهمه که شما چقدر امید و نور با خودتون به اون خونه آوردین

خدا شما رو حفظ کنه🤗

باید به این بلوغ برسیم که نباید دیده شویم، آنکس که باید ببیند میبیند 🌹🌷 سردار شهید حاج قاسم سلیمانی🌹🌷
منم یه پسر اوتیسم دارم خواهر برادر نداره گاهی میگم یه بچه دیگه داشته باشیم بعد میگم شاید اون منو ...

خیلی سخته خیلی ، الان من حال مادرم خیلی بدتر از منه می‌دونم ، اینکه تو فامیل همه مادرا قراره عروس انتخاب کنن و نوه دار بشن ولی مادر من همیشه حسرت به دل میمونه گاهی این چیزا رو که فکر میکنم از درون متلاشی میشم 

منم یه پسر اوتیسم دارم خواهر برادر نداره گاهی میگم یه بچه دیگه داشته باشیم بعد میگم شاید اون منو ...

اگه شرایط تون مناسبه به نظرم شک نکنین ، من طعم داشتن برادر رو تجربه نکردم ولی در عوض مادری دارم که گاهی احساس میکنم عشق و محبتش هزاران برابر بقیه مادرا ست ، پدری که همیشه تو چشماش که نگاه میکنم از اینهمه علاقه ش نسبت به خودم غرق در لذت میشم مادر بزرگم که گاهی فکر میکنم من دو تا مادر دارم نه یکی و علاوه بر اونها از نظر اجتماعی و ...همیشه به چیزی که خواستم رسیدم هر موقع تلاش کردم نتیجشو دیدم چیز هایی که شاید آرزوی خیلیا باشه ، الآنم با وجود همه این مشکلات از خانواده م ممنونم که به من فرصت این زندگی رو دادن اینایی که گفتم منطقی بود ولی گاهی اوقات مثل امشب احساسات بهم غلبه میکنه و خسته میشم از همه چی شما هم اگه در خودتون این توانایی رو میبینید که بتونید برای بچه دومتون وقت کافی رو بذارید من فکر نمیکنم که ۲۰ سال بعد اون از شما ناراحت باشه 

اگه شرایط تون مناسبه به نظرم شک نکنین ، من طعم داشتن برادر رو تجربه نکردم ولی در عوض مادری دارم که گ ...

وای عزیزم نمیدونی این پیامت چقدر منو خوشحال کرد

خدا خیرت بده

قلبم رو هزار میزنه از خوشحالی

واقعا فک نمیکردم اینو بگی فک میکردم بگی نباید منو دنیا میاوردن

من چن وقته که بهش فک میکنم

اگه خدا به من لطف کنه بچه سالم بده حتما تمام سعیم رو میکنم که مادر خوبی باشم براش

این عشق مادر و پدر و مادربزرگت رو بهت من با تک تک سلول های بدنم میتونم حس کنم که دقیقا از چی حرف میزنی چون جای اونا خودمو تصور میکنم میبینم چقدر خوشحالن که هستی

خدا حفظت کنه براشون و اونا رو برای تو🥺🥺🥺🥺🥺

برام دعا کن خدا بهم بچه سالم و صالح بده 

خیلی سخته خیلی ، الان من حال مادرم خیلی بدتر از منه می‌دونم ، اینکه تو فامیل همه مادرا قراره عروس ان ...

تو موقعیت ماها بدترین کار مقایسه است چون وجودت رو از درون به قول حودت متلاشی میکنه میدونم سخت ترین کار مقایسه نکردن هست اما سعی کن اصلا مقایسه نکنی خیلی عذاب میکشی

من خیلی سعی کردم و تا حد زیادی موفق شدم مقایسه رو بزارم کنار

وای عزیزم نمیدونی این پیامت چقدر منو خوشحال کرد خدا خیرت بده قلبم رو هزار میزنه از خوشحالی ...

من درک میکنم که شما تو چه شک و تردیدی هستین ، همون حسی که مادر من ۱۹ سال قبل داشت ، من بچه ناخواسته بودم مادرم قصد داشته س ق ط کنه به خاطر اینکه که میترسید منم مثل برادرم باشم ، ولی مادر بزرگم جلوشو میگیره ، الآن مادرم هم خواهرمه هم دوستم و ... مادر من خیلی طعنه و کنایه شنید از بقیه خیلی زیاد ، ولی خدا هم همه آرزو هاشو نگرفت ، مادر من خیلی بچه درس خون دوست داره بی نهایتتتت زیاد ، تو مدرسه همش تحقیرش کردن بابت برادرم ولی در عوض دختری نصیبش شد که بدون اینکه بخواد خودشو به آب و آتیش بزنه همیشه تو کل فامیل و منطقه و مدرسه و ... اسمم رو زبون ها بود بخاطر درسم ، همیشه نفرات برتر رو که دم مدرسه میزدن و مادرم میومد و اسممو میدید مطمئنم تو همون لحظه ها بار ها خدا رو شکر کرده که فرصت زندگی رو از من نگرفته و منم همیشه شرایط بهتری نسبت به بقیه هم سن و سالام داشتم نه فقط درسی از بیشتر لحاظ اینطور بوده اینم به خاطر لطف خدا بوده و خودم اینو عمیقأ بهش باور دارم که خدا هر چی رو از آدم بگیره در عوض یه چیز دیگه بهش میده شما هم اگه از ته دل بخوای و بهش توکل کنی مطمئنم پشیمونت نمیکنه