2777
2789
عنوان

دوستان بی بی چک هاله دار میاین

35 بازدید | 11 پست

امروز ۱۸ روز از موعد پریودم گذشته امروز صبح بی بی چک مارک اطلس هوم زدم زیر یک دقیقه هاله انداخت بنظرتون واقعیه؟من تنبلی تخمدان دارم و پریودام نامنظمه

❤❤❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(علیه السلام)❤❤❤       خدایا امیدم به خودته میشه یه صلوات مهمونمون کنین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هاله داره مبارکه

شما دیدید؟اخه اینجا کیفیت عکس میاد پایین با چشم قشنگ معلومه

❤❤❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(علیه السلام)❤❤❤       خدایا امیدم به خودته میشه یه صلوات مهمونمون کنین
حامله ایی شاید عزیزم

بنظرت هستم؟تا حالا تجربه هاله نداشتم اونم با این بی بی چک

بله معلومه

بنظرت برم ازمایش؟ بنظرت چرا اینهمه تاخیر داشتم یعنی تازه نطفه بسته شده؟یا اصلا هاله ش الکیه؟

بنظرت برم ازمایش؟ بنظرت چرا اینهمه تاخیر داشتم یعنی تازه نطفه بسته شده؟یا اصلا هاله ش الکیه؟

اگه تاخیر هم داشتی

بارداری دیگه گلم 

واسه اطمینان آزمایش بتا هم بده خیالت راحت تر باشه

حالت خوبه واسه منم دعا کن آرامش داشته باشم

آنچه میدانم،آنچه را که میخواهم،نابود میکند
اگه تاخیر هم داشتیبارداری دیگه گلم واسه اطمینان آزمایش بتا هم بده خیالت راحت تر باشهحالت خوبه واسه م ...

انشالله هرچی میخوای خدا بهت بهترینش رو بده و آرامش قشنگ در کنار خانواده آن داشته باشی برام دعا کن فردا آزمایش بدم و مثبت باشه خیلی ساله منتظرم

انشالله هرچی میخوای خدا بهت بهترینش رو بده و آرامش قشنگ در کنار خانواده آن داشته باشی برام دعا کن فر ...

مبارکت باشه

ان شاالله فرزند سالم بغل بگیری ❤️

آنچه میدانم،آنچه را که میخواهم،نابود میکند