2777
2789
عنوان

یه کلیپ دیدم خیلی دلم گرفت ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1349 بازدید | 81 پست
برادرتون اگه سنش کمه احتمال زیاد حل بشه بعدا مشکل گفتاریش ، مشکلات ژنتیکی خیلی سخته

عزیزم مشکل ژنتیکی هستش سندروم اما جزئی چون درسش اینا تقریبا خوبه اما خب نسبت به همسن سالاش عقبه

چ مادر پدر و مادر بزرگ با محبتی داری

بله من دو تا پدر داشتم و دو تا مادر ، پدربزرگم محبت هاش به من رو اگه بخوام بگم یه کتاب میشه واقعا ، که متاسفانه چند سال پیش فوت کردن گاهی فکر میکنم همه خانواده شون مثل من این همه محبت و صمیمیت داره ولی وقتی خانواده اطرافیانم رو می بینم میبینم همه اینطور نیستن متاسفانه ، امیدوارم همه تو خانواده شون محبت و علاقه رو حس کنن با تمام وجود

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم مشکل ژنتیکی هستش سندروم اما جزئی چون درسش اینا تقریبا خوبه اما خب نسبت به همسن سالاش عقبه

بله همین که آدم حس بکنه از بقیه همسناش  عقب مونده خیلی اذیت می‌کنه بازم خدا رو شکر برادر شما مشکلش جزئی هست ولی همین که آدم احساس می‌کنه برادرش با برادر بقیه یه فرقی داره ناراحت میشه البته من اوایل خیلی اینطوری میشدم و واقعا در عذاب بودم و الان خیلی وقته دیگه پذیرفتم و کم پیش میاد مثل امشب خیلی ناراحت بشم 

خیلی سخته  حتی فکرنکنم تنهایی بتونم ازپسش بربیام دراینده با روانشناس صحبت خواهم کرد  امی ...

حتما برو به این فکر کن که تو هر روز که از زندگیت میگذره می‌تونستی اون روز یه زندگی شاد و آروم داشته باشی ولی چون داری رفتن به روانشناس و حل این مشکل رو عقب می‌ندازی یک روز از عمرت هدر شده 

بله همین که آدم حس بکنه از بقیه همسناش  عقب مونده خیلی اذیت می‌کنه بازم خدا رو شکر برادر شما مش ...

آره همون منم به همش فکرمیکنم به آینده اش به خیلی چیزا ولی ته قلبم میگم مگه خدا خلقش نکرده پس چرا نگران باشم کناراومدم باهاش ولی مثل تو یدفعه گریه ام میگیره