2777
2789
عنوان

از زندگی راضی هستین یان

| مشاهده متن کامل بحث + 896 بازدید | 88 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کیس‌مناسب برام اصلا تو ایران وجود نداره مگه اون سر دنیا پیدا بشه😁که‌متاسفانه من هیچوقت نمیبینمشون

آهان لابد توقعت بالاست. من نه یکی باشه هم اخلاق خودم خب چهره دلنشینی ام داشته باشه اوکیه.

یه روزی ام تو کوچه ما عروسی میشه...🌱

ن چندان

ولی ناشکری نمیکنم

خیلی چیزا دارم ک بقیه ندارن

دهه هشتادی هایی ک براشون جک میساختن، صبور ترین نسل از آب در اومدن.اونا شاهد قتل هم نسل هاشون ب دست پدر،همسر یا برادر شون بودن!شاهد کرونا درست وسط آرزو هاشون بودن!اونا مجازی تحصیل کردن در حالی ک کنکور واقعی تو راه بود!ولی بازم برای رویا هاشون جنگیدن!        #احمقهارو_معروف_نکنیم                      فاز اون 16 میلیون نفری ک دنیا جهان بخت رو فالو کردن اصلااااا نمیفهمم!!!                            ? are we too young for this                               آیا ما برای این خیلی کوچک نبودیم؟ !

من تو زندگیم خ بدبختی کشیدم خ نداری کشیدم منوشوهرم پشتمون خالیه حتی نان شبم نداشتیم

پشت داوبم ب پشت هم شوهرم رفت تو نظام الان خدآروشکر زندگیم خ خوبه انشاالله همتون دلتون خوش باشه هیچی نمیشه دل خوشی

می دونی بایدم بیخیال باشیم! من الان این همه حرص خوردم قدم کوتاست پزشکی قبول نشدم و... این همه حرص خ ...

قد کوتاه رو که ول کن منم قد م ۱۵۵ شوهرم ۱۷۰ والا باور کن قد تا یه اندازه ای مهمه بعضیا خیلییی قد رو جدی میگیرن 😂

خداروشکر عزیزم  انشالا هر خواسته ای دارید بهش میرسین

♥️

یکی از مهم ترین عواملی که موجب افسردگی میشود گوش کردن به یک ندای درونی است ! ندای درونیِ انتقادگر که همیشه از شما یک بازنده میسازد