rahhhhhha مدیر عضویت: 1401/08/05 تعداد پست: 351 عنوان از زندگی راضی هستین یان | مشاهده متن کامل بحث + 896 بازدید | 88 پست کلا چقد از زندگیتون راضی هستین ؟ میدونم خیلی از نیازهامون مربوط به اقتصاده ک متاسفانه خیلی کمن اونایی ک کامل در رفاه زندگی میکنن بحثم اصلا جنبه مادی نداره ...به صورت کلی از همه نظر زندگیو دوس دارید یا نه اصلا راضی نیستین از حالتون؟؟؟ 1401/09/04 | 18:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rahhhhhha مدیر استارتر عضویت: 1401/08/05 تعداد پست: 351 نمیدونم احساس رصایت میکنم بیشتر اوقات ولی همش فکر میکنم بخاطر خوش بینی زیادمه وگرنه اونقدرام که راضی ... عزیزم نه شاید فکر میکنی ک خیلی خوشبخت نیستی وگرنه حتما ی خوشبختی ی دلیلی داری ک راضی باشی
rahhhhhha مدیر استارتر عضویت: 1401/08/05 تعداد پست: 351 بچم تنها امید زندگیمه، خداروشکر خدا حفظشون کنه
rahhhhhha مدیر استارتر عضویت: 1401/08/05 تعداد پست: 351 اگه از نظر مادی نگا نکنیم اره راضیم از زندگیم از نظر مادی نه انشالا ک از لحاظ مادی هم اکی میشه گلم
rahhhhhha مدیر استارتر عضویت: 1401/08/05 تعداد پست: 351 راستش رو بخوای تمام دغدغه هام مالی هست بخصوص بحث دندونام که باید درست بشه ی بخشی ام اینکه با ... نگران نباشین عزیزم خدا بزرگه انشالا ک تمام مشکلاتتون حل میشه
لآوین عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 1903 نگران نباشین عزیزم خدا بزرگه انشالا ک تمام مشکلاتتون حل میشه انشاءالله عزیزم من به آینده امید دارم ؛ ببین هنوز امیدوارم..♡
rahhhhhha مدیر استارتر عضویت: 1401/08/05 تعداد پست: 351 فعلا یه فشار بزرگی رو دارم تحمل میکنم الان که یادم اومد یه چیزی توی شکمم هوری ریخت پایین ولی دلیل نم ... اره دقیقا ...خب طبیعیه ک ی سری مشکلات وجود دارن نمیشه ک بقیه خوب هاشو درنظر نگیری و امیدوارم ک هر جه زود تر ابن مشکلتونم حل بشه
rahhhhhha مدیر استارتر عضویت: 1401/08/05 تعداد پست: 351 خداروشکر اگه یه درآمدم خودم داشته باشم راضی ام انشالا که صاحب ی شغل خوب میشین
rahhhhhha مدیر استارتر عضویت: 1401/08/05 تعداد پست: 351 نه راضی نیستم .. جدای وضع اقتصادی با خانواده هم مشکل دارم ... از هیچی راضی نیستم ... اما بازم شکر که ... بازم خداروشکر ک خودتون شاغلین وشاید آرزوی خیلی ها باشه ....
maariii7 عضویت: 1401/07/19 تعداد پست: 20104 اره منم خیلی دلم میخواست قلبمواسه یکی تند بزنه ولی میدونم هیچوقت اینطور نمیشه واقعا یه سری چیزای ساده برامون حسرت شده. خب میدونی آدم دلش به یکی گرم باشه چقدر خوبه. یه روزی ام تو کوچه ما عروسی میشه...🌱
alaleh2474 عضویت: 1401/07/19 تعداد پست: 2585 بازم خداروشکر ک خودتون شاغلین وشاید آرزوی خیلی ها باشه .... آره شغلم و هم خیلی دوست دارم
rahhhhhha مدیر استارتر عضویت: 1401/08/05 تعداد پست: 351 اصلا متنفرم ازش حداقل تو این روزای زندگیم دلم مرگ میخواد بشدت حتی چندبار خواستم خودمو بکشم بخ ... عزیز دلم انشالا ک همه شرایطتون درست میشه ...حداقل بخاطر بچه هاتون میتونین بیخیال تمام مشکلات بشین
rahhhhhha مدیر استارتر عضویت: 1401/08/05 تعداد پست: 351 منم تا حدودی راضیم بخاطر همسر خوب خانواده خوب از نظر مالیم بد نیستیم تفریح هم میکنیم منم فعلا که دا ... خداروشکر عزیزم انشالا هر خواسته ای دارید بهش میرسین
ina_ban عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 4516 من از وقتی میرم پیش روان شناس دیدم به زندگی خیلی عوض شده آره راضیم خداروشکر. چشم هارا باید شست جور دیگر باید دید یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله
neli555 عضویت: 1401/07/30 تعداد پست: 1767 واقعا یه سری چیزای ساده برامون حسرت شده. خب میدونی آدم دلش به یکی گرم باشه چقدر خوبه. کیسمناسب برام اصلا تو ایران وجود نداره مگه اون سر دنیا پیدا بشه😁کهمتاسفانه من هیچوقت نمیبینمشون کاش انسانیت واگیر داشت و حماقت واکسن