جوجه_اردک_زشتشم مدیر عضویت: 1404/03/29 تعداد پست: 4895 عنوان دختر ادایی ها ک مث منید🦄💖🩷بیایددد🎀🛍️ | مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 23 پست شما تو کیفاتون بجز اینا چی میذارین دیگه؟؟؟آرایشی بهداشتیارو میگمضدآفتاب/کرم دسترژ گونه و براشش/هایلایتررژ/مداد چشمآیینهبا ریمل مخالفم چون مژه هارو میریزونه😌😉پد یدونه(ازین جمع و جورا)یدونه مسکنباییییی💋💋💋💋💋💋 همه گفتن نَ ولی من کردم😎✌🏻 دیروز | 14:07 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جوجه_اردک_زشتشم مدیر استارتر عضویت: 1404/03/29 تعداد پست: 4895 منی که اصلا کیف نمیزارم و کارت بانکیمو پشت قاب گوشیم جا میدم جام تو این تاپیک نیست🚶🚬🚬🚬 😂😂😂😂وایی همه گفتن نَ ولی من کردم😎✌🏻
جوجه_اردک_زشتشم مدیر استارتر عضویت: 1404/03/29 تعداد پست: 4895 نوار بهداشتی پد روزانه میذارم من جم و جوره همه گفتن نَ ولی من کردم😎✌🏻
جوجه_اردک_زشتشم مدیر استارتر عضویت: 1404/03/29 تعداد پست: 4895 ام کیفم کتاب و آب معدنی و کیف پول میذارم و دستمال دستمالم واجبه💋🫰🏻 همه گفتن نَ ولی من کردم😎✌🏻
جوجه_اردک_زشتشم مدیر استارتر عضویت: 1404/03/29 تعداد پست: 4895 من ارایشم کامله ولی توی کیفم فقط لیپ گلاس و پودرفیکس و یه شونه کوچیک میزارم عالیمن چون میخورم به درو دیوار 😂آرایشم بنا به هررردلیلی ممکنه بره برمیدارم 😁🌝 همه گفتن نَ ولی من کردم😎✌🏻
nafaaasa عضویت: 1403/11/05 تعداد پست: 4655 ادکلنکلیدادامسکیف پول اسپری فلفلکش موکلیپسعینکشکلالیپ گلاسکیف پد بهداشتی و قرص و نوار بهداشتیاینا همیشه هست
جوجه_اردک_زشتشم مدیر استارتر عضویت: 1404/03/29 تعداد پست: 4895 من اصلا آرایش نمی کنم با اینکه کلی جای جوش دارم ولی اخیرا یعنی از مرداد دکتر پوست معروف می رم هشتاد ... خیلی هم عالیمنم بی رنگ میزنم یکسالهوای مهر من تو کیف دستیام جا نمیشه🥴😁یدونه طرح کیتیشو دادم درس کنن😍🫶🏻 همه گفتن نَ ولی من کردم😎✌🏻
جوجه_اردک_زشتشم مدیر استارتر عضویت: 1404/03/29 تعداد پست: 4895 ادکلنکلیدادامسکیف پول اسپری فلفلکش موکلیپسعینکشکلالیپ گلاسکیف پد بهداشتی و قرص و نوار بهداشتیاینا هم ... عاشقتم با اسپری فلفل ینی 😍🫶🏻من زاهدان دانشجو بودم داشتم🙈 همه گفتن نَ ولی من کردم😎✌🏻
nafaaasa عضویت: 1403/11/05 تعداد پست: 4655 عاشقتم با اسپری فلفل ینی 😍🫶🏻من زاهدان دانشجو بودم داشتم🙈 اره نیاز میشه😂🤦🏼♀️💕
جوجه_اردک_زشتشم مدیر استارتر عضویت: 1404/03/29 تعداد پست: 4895 کلید کارت دستمال آدامس عینک عطرضدآفتاب/کرم دسترژ گونه و براشش/هایلایتررژ/مداد چشمآیینهبا ریمل مخالفم چون مژه هارو میریزونه😌😉پد یدونه(ازین جمع و جورا)یدونه مسکن همه گفتن نَ ولی من کردم😎✌🏻