2777
2789
عنوان

از زندگی راضی هستین یان

| مشاهده متن کامل بحث + 896 بازدید | 88 پست
نمیدونم احساس رصایت میکنم بیشتر اوقات ولی همش فکر میکنم بخاطر خوش بینی زیادمه وگرنه اونقدرام که راضی ...

عزیزم  نه  شاید فکر میکنی ک خیلی خوشبخت نیستی وگرنه حتما ی خوشبختی ی دلیلی داری ک راضی باشی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش رو بخوای تمام دغدغه هام مالی هست بخصوص بحث دندونام که باید درست بشه  ی بخشی ام اینکه با ...

نگران نباشین عزیزم خدا بزرگه انشالا ک تمام مشکلاتتون  حل میشه 

فعلا یه فشار بزرگی رو دارم تحمل میکنم الان که یادم اومد یه چیزی توی شکمم هوری ریخت پایین ولی دلیل نم ...

اره دقیقا ...خب طبیعیه ک ی سری مشکلات وجود دارن   نمیشه ک بقیه خوب هاشو  درنظر نگیری و امیدوارم ک هر جه زود تر ابن مشکلتونم  حل بشه

نه راضی نیستم .. جدای وضع اقتصادی با خانواده هم مشکل دارم ... از هیچی راضی نیستم ... اما بازم شکر که ...

بازم خداروشکر ک  خودتون شاغلین وشاید آرزوی  خیلی ها باشه ....

اره‌ منم خیلی دلم میخواست قلبم‌واسه یکی تند بزنه ولی‌ میدونم‌ هیچوقت اینطور نمیشه

واقعا یه سری چیزای ساده برامون حسرت شده. خب میدونی آدم دلش به یکی گرم باشه چقدر خوبه.

یه روزی ام تو کوچه ما عروسی میشه...🌱
اصلا متنفرم ازش  حداقل تو این روزای زندگیم دلم مرگ میخواد بشدت حتی چندبار خواستم خودمو بکشم بخ ...

عزیز دلم  انشالا ک همه شرایطتون  درست میشه ...حداقل بخاطر بچه هاتون میتونین بیخیال تمام مشکلات بشین

منم تا حدودی راضیم بخاطر همسر خوب خانواده خوب از نظر مالیم بد نیستیم تفریح هم می‌کنیم منم فعلا که دا ...

خداروشکر عزیزم  انشالا هر خواسته ای دارید بهش میرسین

من از وقتی میرم پیش روان شناس دیدم به زندگی خیلی عوض شده آره راضیم خداروشکر.  چشم هارا باید شست جور دیگر باید دید 

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

واقعا یه سری چیزای ساده برامون حسرت شده. خب میدونی آدم دلش به یکی گرم باشه چقدر خوبه.

کیس‌مناسب برام اصلا تو ایران وجود نداره مگه اون سر دنیا پیدا بشه😁که‌متاسفانه من هیچوقت نمیبینمشون

کاش انسانیت واگیر داشت و حماقت واکسن