2777
2789
عنوان

از زندگی راضی هستین یان

| مشاهده متن کامل بحث + 896 بازدید | 88 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حال من خوب است اما با او بهتر میشود

وقت مرگم نفسی مهلت دیدار بده🤍وانگهم تا به لحد خرم و دلشاد ببر🤍اگر خواستی زندگینامه شهید محمدرضا حقیقی رو بخون شهیدی که در قبر خندید🤍با دل پاکت برای من هم دعا کن که حاجت روا بشم🤍اللهم عجّل لولیک الفرج🤍

اگه اون حالی که میخوامو خدا همراه همین زندگی بهم بده نمیگم سختی ندارما ولی خیلی وقته یه حاجتی تو دلمه اونم بده فک میکنم حس خیلی مثبت تری داشته باشم هرچند تا همینجاشم هوامو داشته خداروشکر

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.
از ی جایی ب دیگ واقعا بیخیال میشیم

می دونی بایدم بیخیال باشیم!

من الان این همه حرص خوردم قدم کوتاست پزشکی قبول نشدم و... این همه حرص خوردم چی شد جز اینکه اختلال روحی گرفتم.حتی حس می کنم خرابی دندونام بخاطر ی سری قرص بود که مصرف کردم...الان می پذیرم و تسلیم واقعیت شدم حالم خیلی بهتره میگذره بالاخره حداقل ی کاری کنیم سلامتی مون به خطر نیافته

خداییش اینم باید اعتراف کنیم که دنیا ی شکل نمیمونه خیلیااااا بدبخت تر از ما بودن و الان خیلی اوضاعشون خوبه

من به آینده امید دارم ؛ ببین هنوز امیدوارم..♡
خداروشکر. ولی همیشه دلم میخواست یکی و داشتم که خیلی دوسم داشت و قصدمون ازدواج بود. واقعا کمبودشو حس ...

اره‌ منم خیلی دلم میخواست قلبم‌واسه یکی تند بزنه ولی‌ میدونم‌ هیچوقت اینطور نمیشه

کاش انسانیت واگیر داشت و حماقت واکسن
جسارتا دندونت مگه چ مشکلی داره؟ این خیلی خوبه ک مشکلت مادیه اگر خدایی نکرده مشکل روحی داشتی با پول ...

بدترش کردی طفل معصوم😂😂😂

مشکل روحی ام دارم 

من به آینده امید دارم ؛ ببین هنوز امیدوارم..♡
بدترش کردی طفل معصوم😂😂😂 مشکل روحی ام دارم 

وقتی دارم مثله ی مشاور باهات حرف میزنم دیگه بدترش نکن🤣

قفس نشین همه را راه راه میبیند :) [کلماتی ک درگفتگو به کار میبرید ارتباط تنگاتنگی با سطح شعور،وفرهنگ خانواده یتان دارد]