2777
2789
والا خودتون کشتینش دل برادر بیست ساله‌ام گیر بود پدرمم به رحمت خدا رفته بود سهم ارثشو برای زندگیش خر ...

برادر من مرده برام

چون نزاشتن ازدواج کنم

پولمو بالا کشیدن تا خونه براش بگیرن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خیلی جالب و قشنگ گفتی اقام واقعا دلم ضعف کرد برای احترامت به همسرت سایشون مستدام

شاید باباشو میگه

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم خدای رحمن خدای رحیم  هرچیزی که شما بخواید اتفاق میفته من تسلیمم و دخالت نمیکنم خدایا منو ببخش  اگر ترسیدم تو برای من کافی هستی پناه میبرم به تو از گناه نسبت به خودم پناه میبرم به تو از شر خلق ومردم  خدایا خودت پناهم باش و نگرانی هامو حل کن الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم     

تو همیم مراسم داداشت به خودت برس و مهربون باش و حسابی خوشکل کن توام خاستگار میاد واست گلم دلت بزرگ ب ...

واسه من عزاست

پا نمیزارم تو هیچ مراسمیش

ایشالا به زمین گرم بشینه

چون نزاشتن من ازدواج کنم

هرچی پس از انداز داشتم بالا کشیدن که براش خونه بخرن

برادر من مرده برام چون نزاشتن ازدواج کنم پولمو بالا کشیدن تا خونه براش بگیرن 

خوب این جریانش فرق میکنه. یعنی کار می‌کردین و پولتون رو دادین خانواده؟

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.

من خودمم زودتر از خواهرم ازدواج کردم اونم خوشحال بود گفت الان نمیخوام ازدواج کنم

دوستمم دختر بزرگه خونه بود هفته پیش بعد از چهار خواهرش که عروسی کردن این عروسی کرد 

خرج همه رو هم داد چون شاغل بود و پولدار

چقدم خوشحال بود و با ذوق از جهاز خریدن برا خواهراش میگفت موقعی که مجرد بود

لعنت به دل سیاه شیطون

این حرفا چیه؟  

دنـیا با آدمـا قشـنگه ،و آدمـا با آدمیـت👌🏻🌱

میدونم سخته .خب اونم نیازهای خودش رو داره  براش از ته دل آرزوی خوشبختی بکن مطمئنم تو هم خیلی ز ...

مرگشم برام اهمیت نداره چه برسه به خوشبختیش

گولم زدننن کثافتا

ببینم تومثل اینکه مشکل از خودته خب بابا هر کی زندگی خودشو داره حالا چون برادر شماست باید زندگیشو تباه کنه خب تو هم به موقعش با ی آدم خوب آشنا میشی این نفرینا رو دلت اومد بکنی 😑

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
واسه من عزاست پا نمیزارم تو هیچ مراسمیش ایشالا به زمین گرم بشینه چون نزاشتن من ازدواج کنم هرچی پ ...

خب عزیزم شاید تو تا ده سال دیگه قسمت نبود ازدواج کنی شایدم تا هفته بعد ازدواج کردی اون‌چکار کنه. پولهاتم نباید میدادی اشتباه کردی اگرم راضی بودی و پول دادی خب الان غصه نخور

با مهربانی زندگی کنیم و لبخند بزنیم همه خوبند.