2777
2789
با ضایه کردن حق دیگران و دزدی نه

شمافعلا از اذدواجش ناراحتی

بقیه قضایا ب کنار

اونا بحثش جداس

خاهرشوهرمنم همین‌حسود بازیارو در اورد 

همه‌چی‌رو ب‌کامم تلخ کرد

یه عمر نفرینش میکنم

ارزومه شوهرکنه سرش بیاد

تَوکَّلتُ عَلی الله فَهو حَسبُه.....🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شاید یکی زودتر براش موقعیت مناسب پیش بیاد و شاید واقعا تنها موقعیت اون آدم تو کل زندگیش باشه

بله موافقم باهاتون.ولی دخترا یکم حساسن لم و این تقصیر تو نیست خواهرت شرایط ازدواجش جور نشده

یه خونه خریدیم مامانم زد به نام خودش نصف پولشو من دادم حالا همشو داد به پسره اشغاالش خاستگارامو رد ...

باید با مادرت صحبت کنی واسه خونه که پولتو پس بدن 

در مورد ازدواج کردن که بنظرم اصلاااااا ربطی نداره و من حق و به اونا میدن شما دختری و باید منتظر بمونی ببینی چه زمانی آدم مناسبت پیدا میشه 

حالا این دلیل میشه داداشت آدمی که دوسش داره رو از دست بده ؟ 

از نظر من نه 

مرده

عزیزم ببخشید ولی دعات در حق خانوادت قبول نمیشه.چون اونا کار بدی نکردن شما زیادی حساسی.داداش بزرگ من خودش کوچیکه رو زن داد وسالها بعد خودش ازدواج کرد .همه خوشال بودیم تازه براشون کیک هم میگرف خوش باشن ب هر بهانه ای.

یکم دلتو نرم کن.راحت بگذر از کنار قضایا.ازدواج ایشون هیچ شمارو زیر سوال نمیبره چون اصلا بهمدیگه ربطی ندارید.

الان دیگه هیچکس ب این تفکرات قدیمی نیگا نمیکنه.همه جا باب شده.

از کجا معلوم بواسطه ازدواج ایشون ی کیس خوب برا شما از خانواده‌و فامیل دختر معرفی بشه.

پس انرژی مثبت بده تا مثبت جذب کنی.

✌️🫂          درخواست دوستی ندید لطفا .با کمال احترام برای دوستان،نمیپذیرم🌹

من داداش بزرگم ۳۵ سالشه ازدواج نکرد دو تا ابجیم ازدواج کردن 

بعد ابجی سومیم عقد نکرد اول من عقد کردم بعد شیش ماه اون عقد کرد 

چ مشکلی داره 

دعا کن خوشبخت بشه عاقبت بخیر بشه انشاءالله

یه خونه خریدیم مامانم زد به نام خودش نصف پولشو من دادم حالا همشو داد به پسره اشغاالش خاستگارامو رد ...

عزیزم یه توصیه دوستانه براتون دارم لطفا به جای فکر به ازدواج برادرت و اینکه خورد شدی عاقل باش و به فکر خودت باش قبل از اینکه زمان رو از دست بدی .شما که روحیه خودت رو میشناسی اگه برادر ازدواج کنه  اذیت میشی برنامه ریزی برای خودت بکن روی آینده و زندگی خودت فوکوس کن انرژیتو برای کارای دیگران هدر نده این روزهای عمر شماست با فکر کردن به دیگران عذرش ندید. شاد باش.به خدا توکل کن.ناله و زاری قدغن.مدام این حس رو داشته باش که فرد مناسب سر راهت قرار گرفته و وصلت کردی. خدارو چه دیدی شاید شما قبل از  برادرت سرو آسمون گرفتی. منتها هر حسی که الان دارین جهان هستی از همون نوع حس بهتون میده پس اصلا این حس رو نداشته باش که خورد شدی و اون زودتر رفت و شما موندی و اینا که واقعا اینا اتفاق نی آفته و پایدار میشه خدایی نکرده .ما مسوول زندگی و افکار و آینده خودمونیم.در مورد حقتون هم بدون جنجال و دعوا از خانواده بخواهین پول شما رو پس بدن اینقدر ساده.انشالله با درایت خودت دلت به زودی شاد میشه عزیزم

مادرت باید از خودش شرم‌کنن.و بدون این پولها خوردن نداره و بزودی خواهی دید چوبشو میخورن. 

ولی شما بخودت انرژی منفی نده. ازدواج ردیفی نیست. تو راحت زندگیتو بکن خدا هست.

ب امید ارامش برا دلت و تغییر طرز فکرت🌹

✌️🫂          درخواست دوستی ندید لطفا .با کمال احترام برای دوستان،نمیپذیرم🌹
وا این چه حرفیه خو اون زودتر کیس مناسبش براش پیدا شده این فکرا چیه دیگه اون که نمیتونه صبر کنه گلم ت ...

چی 

دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭

با خواهرش کنار اومدم ،دو تا خواهر مقایسه اش بیشتره اما قضاوت مردم مهم نیست واقعیتش بزرگ‌ترین کابوس زندگی من بود که یه درصد فکر نمیکردم اتفاق بیفته میفهمم خیلی سخته حس مچاله بودن بهت دست میده از خانوادت از دنیا از زمین و زمان دلگیر میشی اما عزیزم تقصیر هیچ کس نیست این اتفاق ،هیچ کس هم نمیشه جلوی قسمت کسی بایسته برا خودت سعی کن یه هدف و مشغولیتی بزاری سعی کن رو خودت متمرکز بشی تا زمان اتفاق افتادنش برا خودت با خدا حرف بزن از خودش بخواه میدونم الان فشار سنگینی براته اما میگذره بعد از اون که ازش گذر میکنی خودتو نمیشناسی فقط باید زمان بدی