2777
2789

نسبت به تمام   تاپیک های که زدی  یه سر به تاپیکم بزن و این که برای دختر خواستگار می‌ره 

برای پسر خواستگاری میرن

شرایط بردارت رو نمی‌دونم ولی دیدگاهت رو اگر تغییر بدی اذیت نمیشی 

از نظر من دلیل ناراحتیت درست نیست 

البته شاید اشتباه میکنم  نطرات بقیه رو هم میخونم 

📜کاربر آقام ، هدف: رشد و پرورش تفکرات به سمت انرژی مثبت و ارتقا زندگی در راستای شادی و دیدگاه متفاوت و زیبا ☺️🌹تاپیک هام رو بخون 🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ ربطی داره عزیزم، هر کسی یه قسمت و تقدیری داره، شاید قسمت شما اینه 10 سال دیگه ازدواج کنی، داداشت باید مجرد بمونه؟ این تفکرات اصلا با دوره الان سازگار نیست... 

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان، هی چرخ بزن در دل من، دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضرباان  28 خرداد 1401 دخترکم پا به دنیای عاشقانه من و باباش گذاشت، امیدوارم رفیق های خوبی برای همدیگه باشیم... دعا کنید لایق بهترین  هدیه خدا باشم و بتونم خوب تربیتش کنم... حس شیرین مادری رو برای همه منتظرا آرزو میکنم
وا این چه حرفیه خو اون زودتر کیس مناسبش براش پیدا شده این فکرا چیه دیگه اون که نمیتونه صبر کنه گلم ت ...

عزیزم خیلی جالب و قشنگ گفتی اقام

واقعا دلم ضعف کرد برای احترامت به همسرت

سایشون مستدام

خب شاید فرصت ازدواج شما تا چندین سال دیگه هم فراهم نشه نمیشه اونها صبر کنند 

منم خودم فرزند اولم ولی اگه کوچکتر بخواد ازدواج کنه ناراحت نمیشم چون ازدواج نکردن یا دیر ازدواج کردن اصلاااااا بد نیست

پیر گشته دل ما، گرچه آغاز جوانیست  

مرده

والا خودتون کشتینش دل برادر بیست ساله‌ام گیر بود پدرمم به رحمت خدا رفته بود سهم ارثشو برای زندگیش خرج کرد چرا آدم نباید بتونه خوشی داداششو ببینه

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
عزیزم خیلی جالب و قشنگ گفتی اقام واقعا دلم ضعف کرد برای احترامت به همسرت سایشون مستدام

عزیزمی قربونت ❤️🌹

زن عشق زايد و تو برايش نام انتخاب می‌كنی، او درد می‌كشد و تو نگران از اينكه بچه دختر نباشد! او بی خوابی می‌کشد و تو خواب حوريان بهشت می‌بينی، او مادر می‌شود و همه جا می‌پرسند نامِ پدر!

گلم شما دختری اگ خواهر کوچیکترت زودتر ازدواج میکرد باید ناراحت میشدی ولی اون مرده  

میشه واسه سلامتی تودلیم یه صلوات بفرستید😍۱۸/۶/۱۴۰۱ بی بی چکم بعدازیکسال انتظارمثبت شد 😍خدایاشکرت😍

وای خدا از اون تاپیکاس این تاپیک!!!
به ازدواج داداشت حسادت میکنی!؟نفرین میکنی!!؟؟

واقعا متاسفم

چقد کوته فکر هستی

بجای اینکه خوشحال باشی این افکار تو ذهنته!؟

یکم فکر کن فقط یکمممم

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸