2777
2789
عنوان

این مهریه معقوله؟مهریه خودتون چقدربود درچه سالی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3382 بازدید | 147 پست
شیربها بر اساس میزان زیبایی و کمالات دختر داده میشه و اصلن ربطی به معامله نداره  هر چقد زیباتر ...

چه ربطی داره گلم شایدیکی دیپلم داره کمالاتش ورفتارش شایدبیشترازاون تحصیل کرده باشه پس بایدشیربهاکمتری بگیره واقعاشیربها به قیافس هرکی خوشگل ترشیربهاش بیشتراونم واسه تشکرازمادرمگه چهره وزیبایی دخترومادرروصورت فرزندش کشیده که تشکرکنن ازش که زیباترکشیده چهره دست خالق خداس  خواهشاچرت نگین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه ربطی داره گلم شایدیکی دیپلم داره کمالاتش ورفتارش شایدبیشترازاون تحصیل کرده باشه پس بایدشیربهاکمتر ...

چه چیزایی درمورد شیربهامیگینا😂

واسه ماکه رسم اینه میگیم شیربها ولی این شیربها یا پوله یاوسیله اگه پول بدن یه مقداراز وسایل رو میخریم باهاش وگروسیله باشه چن تا تیکه داماد وسیله میاره

خواهم که به خلوت کده ای ازهمه دور،                                       من باشم ومن باشم ومن باشم ومن...
چه ربطی داره گلم شایدیکی دیپلم داره کمالاتش ورفتارش شایدبیشترازاون تحصیل کرده باشه پس بایدشیربهاکمتر ...

چی میگی تو ؟؟؟؟؟😂😂😂😂😂😂😂😂

شیربها معناش همینه و تمام  بزن گوگل با بفهمی  

خب تو قبول نکن 

بلخره ی فرقی باید بین خوشگل باکره تحصیل کرده با زشت بیسواد باید باشه دیگه قطعن 

قبول دارم حرفتو  ولی واسه من چیزی که خیلی عجیب بود گفت رسمه داماد ۲۰۰تومن پول بده بعنوان شیربه ...

عزیزم چون شما نشنیدی دلیل براین نیست که فقط دخترای افغان اینجوری رسم دارن

من ایرانیم ولریم این رسمم داریم حالا خوب یابدشو من نمیدونم 

خواهم که به خلوت کده ای ازهمه دور،                                       من باشم ومن باشم ومن باشم ومن...
چی میگی تو ؟؟؟؟؟😂😂😂😂😂😂😂😂 شیربها معناش همینه و تمام  بزن گوگل با بفهمی   خب ...

من مادرم تمام تلاششوکرده برای تربیت من واقعا هم ازش ممنونم واسه تمام تلاش هاش ولی اینکه من خوشگل نشدم یا قدم کوتاه یاخودم نخواستم درسمو ازیه جایی ازدانشگاه ادامه ندم باعث میشه شیزبهاکمتر بگیرم یاکمترازمادرم تشکرکنن واسه تربیتم درحالی که مادرم درس تربیتم کرده

چی میگی تو ؟؟؟؟؟😂😂😂😂😂😂😂😂 شیربها معناش همینه و تمام  بزن گوگل با بفهمی   خب ...

عزیزم سرچ کردم شیربهارومعمولا میدن به جای بخشی ازجهیزیع یاچندتکه ازجهیزیرومیخرن فکرکنم شمابایدتوسرج کردنت دقت کنی

قبول دارم حرفتو  ولی واسه من چیزی که خیلی عجیب بود گفت رسمه داماد ۲۰۰تومن پول بده بعنوان شیربه ...

رسم و رسوم که همه جا هست!

ولی ما ازنی خانواده ها هستیم که پیرو رسم نیستیم!

شکرخدا نیاز نداشتیم داماد چیزی بخره پدرم خودش خواست کامل بخره بر خلاف رسم خانوادمون...

مهم اینه این روزا این کارا

باید برای خوبی و خوشی باشخ

نه بحث و‌دعوا دلخوری

💕

با پسری ک خونه نداره ازدواج نکنید از کجا میتونه بخره تو این وضعیت

پسر خونه دار هم ک خ کمه و هم خ خودشیفته س فک میکنه شاخ غول شکسته و زناهم دورش میگیرن

شوهر من حونه داشت 

اما اخلاق گندددد حس میکرد شاخ غول شکسته یکم وضعش خوبه

خانوادشم حسادت میکردن ک چرا عروسمون تو رفاه ولی دخترام مستاحرن اتیش میسوزندن

زن بازززز در و همسایه مطلقه محض با میوه صندوقی میومد خونه ولش نمیکردن

دارم جدا میشم

دلم شوهر خوب و نی نی میخاد؛یکبار جداشدم؛ تو رو خدا برام دعا کنید❤😘
پسر خونه دار هم ک خ کمه و هم خ خودشیفته س فک میکنه شاخ غول شکسته و زناهم دورش میگیرن شوهر من حونه د ...

البته این زن باز بودنو اینا ب خونه و... ربطی نداره اون تو ذات آدماس

البته این زن باز بودنو اینا ب خونه و... ربطی نداره اون تو ذات آدماس

اره خدایی 

داداش خودم خونه و وضعش خ بهتره و نگاه زن دیگه م نمیکنه 

میگ از خدا میترسم 

ک ب زن دیگ نگاه بد کنم کارما بدم

البته الان ۴۰ ساله شه

اولای زندگیش و جوونیش اینحور نبود

دلم شوهر خوب و نی نی میخاد؛یکبار جداشدم؛ تو رو خدا برام دعا کنید❤😘