2777
2789
عنوان

این مهریه معقوله؟مهریه خودتون چقدربود درچه سالی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3383 بازدید | 147 پست
بستگی به وضع مالی طرف داره  اگه وضع مالی خوبی ندارن میتونه کمش کنه. در کل خاطره خوبی از چونه زد ...

میفهمم چی میگی ولی یه سری چیزا غیر عقلانیه 

پسری که میخواد ازدواج کنه هم باید یکم خیالش از طرفش راحت باشه

عروس ما فردای عقد به من پیام داد آجی طلاهارو بیارم بزارم خونه شما یا خونه ماماینا (مادرم) گفتم باید پیش خودت بمونه گفت اخه همش از طرف فامیلای شماست  دلش نمیکشید کسی فکر بد راجبش بکنه که من گفتم هدیه به شما داده شده همش باید پیش خودت بمونه به داداشمم نده کلی سکه و طلا از طرف فامیلای ما هدیه شد 

میدونی‌منظورم چیه   اعتماد باید دو طرفه باشه 

من مهریم خیلی کمه چون خاهرم یجای پول دارشوهرکردپدرشوهرم اینام مبخاستن کم نیارن گفتن هرچی پدرشوهرخاهربزرگه انجام دادماهم انجام میدیم بعدف کن 14تاسکه 😂ولی عوضش داروندارشوهرم به اسم خودم کردم توطول سالها 

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من همین الانشم حدود ۸۰گرم طلا دارم خیلیم چشم ودل سیرم توی پست هاهم گفتم این مهریه حرف پدرمه من ...

پدرتون از شما جدا نيست كه عزيزم.

منم ١٥٠ گرم با خودم طلا بردم خونه شوهرم

ولي نه شيربها گرفتيم نه گفتيم ان مقدار طلا بخريد!

با اينكه رسم ماهم بود ٤ تيكه..

كل فاميلم پست سرمون حرف زدن چرا نگرفتين..

ولي به قول بابام ميدان جنگ نيست

ميدان زندگي و خوشبه

.

اينقدر تند رفتن اصلا خوب نيست

حس جالبي به طرف مقابل نميده..

💕

خواهرای گلم من کلا حرفم همون ۸۱ شاخه گله پدرم اینا رومیگه واسه مهریه منم موندم وسط این دوتا  ...

خب شما باید با پدرتون به توافق برسین. نهایتا ایا شناخت دارین از خواستگارتون؟ توی خانواده ما چونه زدن سر مهریه رو بد میدونن. ولی جهاز رو خودمون میخریم و خیلی در بند رسم و رسوم نیستیم. سعی میکنیم بجای شیربها و مهریه و... طرفمون رو بسنجیم که ادم باشه. 

میفهمم چی میگی ولی یه سری چیزا غیر عقلانیه  پسری که میخواد ازدواج کنه هم باید یکم خیالش از طرف ...

بله درسته. رفتار شما قابل اعتماد بوده  عروستون بهتون اعتماد کرده. گاهی آدم چیزی از خانواده داماد میبینه که میترسه ساده و کم بگیره  منم بااین پیش فرض ذهنی برای استارتر اون پیام رو نوشتم

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

چند سالتونه؟ ینی الان مهریه ای ندارین؟ 

۲۷ سالمه

۲۴ سالم ک بود ازدواج کردم

مهریه دارم ولی همون ۱۸ تا شاخه گل رز هست ک دلم نمیخواست ببخشم و یه جلد کلام الله مجیدهمین

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 
با پسری ک خونه نداره ازدواج نکنید از کجا میتونه بخره تو این وضعیت

این  طوری نگونمیدونم خودت برادرداری یانه ینی اگه برادرداشتی وخونه نداشت ینی حق ازدواج نداشت شمامیگی خونه نداشت ازدواجم نکنه ازاون ورم سمت گناهم کشیده نشه  انصاف نیس 

این  طوری نگونمیدونم خودت برادرداری یانه ینی اگه برادرداشتی وخونه نداشت ینی حق ازدواج نداشت شما ...

دارم والا خونه نداره نمیخواد ازدواج کنه دیگ گناهش گردن کسایی ک این کارو کردن ی خونه شده آرزوی دست نیافتنی

۲۷ سالمه ۲۴ سالم ک بود ازدواج کردم مهریه دارم ولی همون ۱۸ تا شاخه گل رز هست ک دلم نمیخواست ببخشم و ...

خوشبخت باشی عزیزم منم فقط یک دونگ خونه مهرمه

22 سالمه اما بر خلاف سن کمم خیلی ناراحتی و مشکلات داشتم و تو زندگیم فهمیدم اگه تو هر کاری اول خدارو در نظر بگیریم و اونو یادمون باشه حتی اگه پایان خوبیم نداشته باشه، آرامش خاطر داریم، تویی ک امضامو میخونی از خدا میخوام ب مراد دلت برسی واسه منم دعا کن💜
خوشبخت باشی عزیزم منم فقط یک دونگ خونه مهرمه

همچنین شما 

امیدوارم روز ب روز بیشتر عاشق هم بشید و زندگیتون همیشه رنگ و روی خوشبختی ببینه

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 
بايد شرايط زمانه رو سنجيد. شما ميگيد خواهراتون ده سال پيش اين مهريه اش بوده! اونموقع با الان قابل ...

قبول دارم حرفتو 

ولی واسه من چیزی که خیلی عجیب بود گفت رسمه داماد ۲۰۰تومن پول بده بعنوان شیربها و...اینو واقعا نشنیده بودم

مگه معامله اس؟ 

همچین چیزی رو فقط توی رسوم مردم افغانستان شنیده بودم که دخترهاشون رو میفروشن 

.
قبول دارم حرفتو  ولی واسه من چیزی که خیلی عجیب بود گفت رسمه داماد ۲۰۰تومن پول بده بعنوان شیربه ...

شیربها بر اساس میزان زیبایی و کمالات دختر داده میشه و اصلن ربطی به معامله نداره  هر چقد زیباتر و باکملات تر ( باکره بودن و تحصیل کرده بودن و محجوب بودن و خوشگلی و...)  خب مقدارشم بالاتر میره 

که تقدیم به مادر میشه واسه تشکر که چنین دختری تربیت کرده

داستان شیربها اینه  و اصلن معامله نیست 

ببخشید باید ی فرقی بین آدم خوب و بد باشه دیگه