2777
2789
عنوان

این مهریه معقوله؟مهریه خودتون چقدربود درچه سالی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3383 بازدید | 147 پست

خواهرای گلم من کلا حرفم همون ۸۱ شاخه گله

پدرم اینا رومیگه واسه مهریه منم موندم وسط این دوتا 

نامزدم میگه خیلی زیاده من نمیتونم از پسش بربیام منم بهش گفتم حق باتوعه وحتی گفتم قول میدم بعد عقد مهرمو ببخشم میگه نقداین حرفانیست نه میخوام ببخشم نه اینقدر زیاد موافقت میکنم

خواهم که به خلوت کده ای ازهمه دور،                                       من باشم ومن باشم ومن باشم ومن...
شما رو نمیدونم ولی پیش ما این ضرب المثل مهریه رو کی داده کی گرفته خیلی رواجه 😂 فقط وقت طلاق مهریه ر ...

اینو همه تو خواستگاری میگن ولی اولین چیزی که تو اختلافات برداشته میشه عقد نامس مهریس طلا و پول نقدع 

ولی نقدشودیدی ؟؟ ۲۰۰ تومن - ۱۵۰ مثقال طلای ساااااخته شده الی ماشاللع 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤣قبول دارم ریسکه ولی دو سال تمام امتحانتشو پس داده بود پدرمم اجازه داد

الهی یک عمر خوشبخت باشید در کنار هم عزیزم

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐
مهریه چرت ترین چیز دنیاست ۳ دنگ خونه +حق طلاق +حق تحصیل +حق اشتغال 

سکه ندارین؟ ارزش اون سه دنگ چقده؟ 

22 سالمه اما بر خلاف سن کمم خیلی ناراحتی و مشکلات داشتم و تو زندگیم فهمیدم اگه تو هر کاری اول خدارو در نظر بگیریم و اونو یادمون باشه حتی اگه پایان خوبیم نداشته باشه، آرامش خاطر داریم، تویی ک امضامو میخونی از خدا میخوام ب مراد دلت برسی واسه منم دعا کن💜

بايد شرايط زمانه رو سنجيد.

شما ميگيد خواهراتون ده سال پيش اين مهريه اش بوده!

اونموقع با الان قابل قياس نيست..

ضمنا ديگه شيربها و ان مثقال طلا مال اين زمونه نيست..

ببخشيد ولي زمان مادر من اين مد بود..!

طلا كع براتون ميخرن

اينكع اين مقدار باشه يكم چشم و دل سير نبوزن شمارو نشون ميده..

حق با نامزتونع شما زياده روي كردين.

.

من عروس ١٢ سال پيشم مهريهم ٨١٤ + سفر حج هست.

ولي جاريام كع تازه ازدواح كردن ١١٠ تاس مهريه شون.

💕

من ۳۱۴ سکه و قرآن و آینه شمعدان

حق تحصیل و کارم گرفتم

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰
خواهرای گلم من کلا حرفم همون ۸۱ شاخه گله پدرم اینا رومیگه واسه مهریه منم موندم وسط این دوتا  ...

اولا اصلا نبخش اشتباه محضه هم با دل تصمیم بگیرید هم عقل و منطق . یه چیز مقبول بزارید بهتره از طلا و سکه کم کنید اگر خونه داره دونگ خونه رو بزارید اون ارزش داره

به کسی که  انقد مهریه نقد وغیر نقد میخاد اعتباریه ؟؟سه دنگ‌خونه. ۶۰۰. گرم طلا و ....

بستگی به وضع مالی طرف داره  اگه وضع مالی خوبی ندارن میتونه کمش کنه. در کل خاطره خوبی از چونه زدن ندارم  مثلا مورد بوده خودش گفته مهریه عروسم باید ۵۰۰ تا سکه باشه  الان عروسش به خوشی داره زندگی میکنه.  موردهم بوده واسه ۲۰۰ تا سکه داشته دق میکرده خودشو آتیش میزده بعدا هم زندگی عروسشو جهنم کرد به زور میخواد جداشون کنه.

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

اینا رو بخواد باید از بخش مالی مهریه کم کنه

از نظر من بخش مالیش اهمیتش کمتره

در بدترينِ ما آنقدر خوبي هست ،و در بهترينِ ما آنقدر بدي هست ،كه هيچ يك از ما اين حق را نداريم كه از ديگري عيب جويي كنيم .
میشه بگی چرا خونه و طلا نامعقوله؟  شهر ماهم همینا رسمه که باید باشه تو مهریه

خونه چون الان نیست جزو مهریه قانونا ثبت نمیشه و توی شروط ضمن عقد ثبت میشه و طلا هم معمولا یا مثقال طلا میندازن یا سکه.ایشون هم خونه هم وسیله هم سکه هم طلا خیلیه.من خودم جای خانواده داماد می‌زارم رفتن زیر بار همچین تعهدی خیلی سخته بعلاوه که الان  طلاق خیلی زیاد شده. موقع طلاق هم مرد طلاق نمی‌ده اذیت می‌کنه و میگه ببخش همه مهریه رو تا طلاق بدم.دوست من هشت سال درگیر طلاقه تازه خونه ای که از مهریه اش  بنامش بوده رو شوهرش گفته بزن به نامم تا امضا کنم.این قانونه. برای همین میگم گرفتن وکالت ها بهتر از این همه مهریه اس چون الان زندان هم نمیندازن دیگه.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
بايد شرايط زمانه رو سنجيد. شما ميگيد خواهراتون ده سال پيش اين مهريه اش بوده! اونموقع با الان قابل ...

عزیزم من همین الانشم حدود ۸۰گرم طلا دارم خیلیم چشم ودل سیرم توی پست هاهم گفتم این مهریه حرف پدرمه من خودم فقط زندگی کردن وپایبند بودن طرفم برام مهمه

ممنون از نظرت

خواهم که به خلوت کده ای ازهمه دور،                                       من باشم ومن باشم ومن باشم ومن...