2777
2789
عنوان

پس اندازت چقدره؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1283 بازدید | 116 پست
درسته...مخصوصا بااین وضع که همه چی به نفع خودشونه و خودشون بیشترین حقوقارو دارن و مردم عادی کمش رو ...

منم توی قران رو خوندم که نوشته بود سود ناحق حرومه 

دیگه از بانک که چیزی ننوشته خدا جونم😂

ولی درکل تصمیم با خودتونه که بخوایید این سود رو حق بدونید یا ناحق 

البته اینم بگم من به خدا و قران اعتقاد دارم و همه جا کمکم میکنه ولی دیگه اعتقادات هم متفاوته عزیزم انشالله همیشه موفق باشی بهترینا برای شما باشه😘😘😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جای تو بودم اصن پولمونمیدادم به وسیله چون با این شرایط که میگی دوباره نمیتونی به راحتی پول جم کنی بعدا اگه یه وقتی لازمت بشه هیچی نداری اونموقع وسایل خونه به دردت نمیخوره میتونی پولتو بزاری بانک با سودش کم کم وسایل بخری به اصله پولت هم دست نزنی یکم طول میکشه اما بهتر از اینه که کلا پولت هیچ بشه میتونی هم وام برداری با سوده پولت قسطشو بدی با وام برا خونت وسایل بخری  

عزیزم نظر من  اینه شما میتونی موافق نباشی بهدنظر من خیلی بده طلا داشتی خونت دمده باشه طلا دا ...

اونکه آره 

در کنار همه چیز طلا هم سرمایه داشته باشی 

وارثم میشه بچت. راه دوری نمیره

پسر قشنگم روی بالهای فرشتگان زیر چتر خداوند آرام باش چه بسا که آنجا گرم تر از آغوش مادرت باشد       به امید دیدار....|||||||
عزیزم یعنی سود نداره؟؟ ضامن هم میخواد؟

نه

فقط پول باید بخابونی

کدوم شهری؟

مثلا تهران بانک رسالت وام با کارمزد خیلی کم میده

شهرستان بهتره. اصلا کارمزد نمیگیره 

پسر قشنگم روی بالهای فرشتگان زیر چتر خداوند آرام باش چه بسا که آنجا گرم تر از آغوش مادرت باشد       به امید دیدار....|||||||
بله عزیزم  نمیخام ناراحتت کنم ولی خیلی عذاب کشیدم هم تو حاملگی و شیردهی و بچه امم تقویت نشده ب ...

پس اگه متوجه بشه خودت درآمد داری شاید دوباره همه چیو قط کنه...

قبل هرکاری خوب فکر کن..

یا بگو بابام کمکم کرده ...

خداروشکر عزیزم انشالله کارتون پر برکت باشه  قدر همسرتون رو بدونید ♥️♥️🌹

خیلی ممنون گلم 

همچنین شما

خدایا ازت ممنونم که منو مورد لطفت قرار دادی و صدامو شنیدی
بله عزیزم  نمیخام ناراحتت کنم ولی خیلی عذاب کشیدم هم تو حاملگی و شیردهی و بچه امم تقویت نشده ب ...

خدارو شکر....هر وقت کچیکترین چیزی خرید از ته قلبت (تو دلت)

ازش سپاسگزاری کن...اینطوری انرژی مثبتت بهش میرسه و بیشتر و بیشتر خرج میکنه براتون

یواشکی چه کاریو اتجام میدی؟آفرین به اراده ت

قرار است زندگی پر از شادی باشد😍💫

پس نخر عزیزم....نهایت مبلت رو ی جوری ناک اوت کن... اگه شوهرت بعدش خودت یا بچت خدای نکرده کتک نمیزنه...بسوزونش..یا پایه هاش بشکن..تا عوض کن حالا مبل در حد ۱۵ هم باشه خوبه لااقل نو هست...یا پرده هم ی بلایی سرش بیار..ولی چون شوهرت خسیسه پول خودت نده..یا بده یتیکه طلا یا هم بزارش بانک.ماهانه فک کنم ۴۰۰ یا ۵۰۰ بده بانک

با گاو بحث نکن⁦✨
پس نخر عزیزم....نهایت مبلت رو ی جوری ناک اوت کن... اگه شوهرت بعدش خودت یا بچت خدای نکرده کتک نمیزنه. ...

عزیزم تصمیم مو گرفتم با شرایط من بهتره بزارم بانک با سود یه قرعه خونگی ثبت نام میکنم انشالله قرعه که در اومد با پول قرعه میرم وسایل میخرم هم پولمو دارم هم وسایل