2777
2789
عنوان

پس اندازت چقدره؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1283 بازدید | 116 پست
وسیله چی لازم داری ؟ من هفته قبل ارامپز و آبمیوه گیری خریدم واقعا به دردم میخوره و راحت شدم حالا اگ ...

عزیزم وسایلی ک من میخام تیکه بزرگ و گرونه تازه من جنس معمولی میخام بخرم مبل و فرش و کابینت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلا داشته دو تا سه قلم ظریف و شیک طلا رو‌من زینت خانوم میدونم نه وسیله پس اندار پس انداز ادما روزه ...

موافق نیستم

پسر قشنگم روی بالهای فرشتگان زیر چتر خداوند آرام باش چه بسا که آنجا گرم تر از آغوش مادرت باشد       به امید دیدار....|||||||
اسی وام رو فقط برای خرید خونه و‌ماشین برمیدارن نه پس اندار

نه والا 

من وام میگیرم باهاش طلا و سکه میخرم پس انداز میکنم 

پسر قشنگم روی بالهای فرشتگان زیر چتر خداوند آرام باش چه بسا که آنجا گرم تر از آغوش مادرت باشد       به امید دیدار....|||||||
موافق نیستم

عزیزم نظر من  اینه

شما میتونی موافق نباشی

بهدنظر من خیلی بده طلا داشتی خونت دمده باشه

طلا داشتهدباشی دندونات خراب باشن

طلا داشته باشع سرو وضعت خوب نباشه

طلاهاتم بعضیارو پنهون کنی یا بعضیا رو استفاده کنی

ببخشید فردا ادم عمرش تموم‌شد وارثش برمیداره میفروشه حال میکنه

چرا تا خودم زنده ام حال نکنم

من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود
طلا داشته دو تا سه قلم ظریف و شیک طلا رو‌من زینت خانوم میدونم نه وسیله پس اندار پس انداز ادما روزه ...

😘👌🏻👌🏻👌🏻♥️درست میگی عزیزم 

انشالله همه دل خوش و سلامتی و ارامش داشته باشن وسیله و خونه و اینا رو خدا میرسونه 

مبل و فرش و کابینت 

منم وسایل بزرگام همه خراب شدن،فرش کهنه پرده که اصلا ندارم مبل هم همینطور 😐شوهرمم مثل شوهر شماس داشته باشه هم خرج نمیکنه

اینجمه اورگیم، بختیمیز قاره ده اولسا کفنیمز آق اولجاخ💔
نه والا  من وام میگیرم باهاش طلا و سکه میخرم پس انداز میکنم

نمبدونم چه منطقی پشت کارت هستش؟

ولی من اصلا این کارو نه خودم انجام میدم و نه توصیهذمبکنم

البتهدما خودمون الان وام برداستیم برای خرید خونه اون فرق داره

من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود
ممنون عزیزم اره بهترین کار همینه که وام خونگی بردارم با سود بانک قسطاشو بدم البته خودمم کار میکنم&nb ...

راستی عزیزم سود بانک میده حلاله؟

من شنیده بودم حرامه و بی برکته

قرار است زندگی پر از شادی باشد😍💫