2777
2789
عنوان

پس اندازت چقدره؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1284 بازدید | 116 پست
من ۶۰ تومن داشتم..دادمش وسایل خونه.مبل و میز و کنسول..شوهرم نمیخرید چون بنظرش مبل های قدیمی خوب بودن ...

نه عزیزم پیام های قبلمو بخر 

من شوهرم پشتم نیس این پولم حتی هزار تومن شو شوهرم نداده که بگم با پولی ک گرفتم پس انداز کردم پول کار کردن خودم بوده 

پولی که شوهرم میده در حد شارژ و نت گوشیمه اونم با چقدر باید بگم😂

عزیزم یعنی سود نداره؟؟ ضامن هم میخواد؟

استارتر این که میگی شوهرت خسیسه مهمترین دلیله برات که مراقب همین پس اندازی که داری باشی. اصلا وسیله خونه نخر.

تازه وارد نیستم . این سومین کاربریمه . حکایت زبون سرخ و سر سبز

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمبدونم چه منطقی پشت کارت هستش؟ ولی من اصلا این کارو نه خودم انجام میدم و نه توصیهذمبکنم البتهدما ...

😂😂😂

الان وام ۴۰ میلیونیو باید ۶۰ پس بدی

یعنی طلا ۲۰میلیون سود میکنه؟

قرار است زندگی پر از شادی باشد😍💫
نه عزیزم پیام های قبلمو بخر  من شوهرم پشتم نیس این پولم حتی هزار تومن شو شوهرم نداده که بگم با ...

اگه اینطوره وسیله اصلا نخر

پس انداز کن یه جایی ب کار خودت بیاد...خودت زحمت کشیدی

منم وسایل بزرگام همه خراب شدن،فرش کهنه پرده که اصلا ندارم مبل هم همینطور 😐شوهرمم مثل شوهر شماس داشت ...

پس چیکار میکنی شما؟منکه خسته شدم 

شوهر من که خیلی افتضاح بود حتی خرج شکم و لباسم نمیداد. چقدر اذیت شدم خدا میدونه تازه الان امسال بعد چندسال خوب شده برای تو خونه میوه و اینا میخره لباس هم بهش میگم پول کم کم میده ولی میده اخرش 

ولی میدونم هرگز پول ب وسیله نمیده 

ادم با ادم فقیر و بی پول ازدواج کنه ولی با خسیس نه 

طلا داشته دو تا سه قلم ظریف و شیک طلا رو‌من زینت خانوم میدونم نه وسیله پس اندار پس انداز ادما روزه ...

واقعا هم همینجوریه 

خدایا ازت ممنونم که منو مورد لطفت قرار دادی و صدامو شنیدی
پس چیکار میکنی شما؟منکه خسته شدم  شوهر من که خیلی افتضاح بود حتی خرج شکم و لباسم نمیداد. چقدر ...

عاخی عزیزم😁😂

یعنی چی میوه اینا نمیگرفت؟ای خدا این مردارو به راه راست هدایت فرما

راستی عزیزم سود بانک میده حلاله؟ من شنیده بودم حرامه و بی برکته

عزیزدلم ببخشید اما من اعتقاد ندارم 

چطور سودی که بانک از پول ما میکنه حلاله اونوقت برای ما حرومه 

پس بورس و ارز دیجیتال و سود طلا هم حرومه 

سود ناحق و باطل حرومه مثل نزول یعنی بدون حقی بخوای پولی ک ب کسی دادی رو با سود پس بگیری اما ما پولی ک میزاریم بانک 

بانک با اون پول ده برابر سودی که به ما میده سود میکنه 

ممنون عزیزم از راهنماییت  میشه بپرسم چقدر همسرتون بهتون میدن؟ببخشید البته

مثلا از حقوقش ۵۰۰ میده به من برای خرج لوازم آرایشی یا اینجور چیزا بعد منم که زیاد استفاده نمیکنم چون دارم. هر دفعه میرم دوسه ملیون  شایدم بیشتر خرید میکنم و قسطی میدم.

بعد منم خودمم تتو کارم ولی درآمد بالایی ندارم. چون شهرم کوچیکه. ولی اون درآمدمم باهاش همین کارو میکنم

خدایا ازت ممنونم که منو مورد لطفت قرار دادی و صدامو شنیدی
استارتر این که میگی شوهرت خسیسه مهمترین دلیله برات که مراقب همین پس اندازی که داری باشی. اصلا و ...

آره همیشه باید یه مقدار پس انداز داشته باشم 

میگم که شده حتی مریض شدم با بهونه الکی دعوا راه انداخته که پول دکترو نده 

منم با پول کارگری که ۶۰۰تومن بعد یه ماه کار کردن به دست اوردم رو دادم دکتر 

پارسال بود زعفرون پاک کردم همه میدونن چقدر زحمت داره چقدر کمر درد و وقت گیره 

عزیزدلم ببخشید اما من اعتقاد ندارم  چطور سودی که بانک از پول ما میکنه حلاله اونوقت برای ما حرو ...

درسته...مخصوصا بااین وضع که همه چی به نفع خودشونه و خودشون بیشترین حقوقارو دارن و مردم عادی کمش رو

اما اگه جای خیلی معتبری مثل قرآن گفته باشه من نمیتونم این کارو کنم...

عاخی عزیزم😁😂 یعنی چی میوه اینا نمیگرفت؟ای خدا این مردارو به راه راست هدایت فرما

بله عزیزم 

نمیخام ناراحتت کنم ولی خیلی عذاب کشیدم هم تو حاملگی و شیردهی و بچه امم تقویت نشده بود 

خداروشکر از اول امسال خدا بهمون نگاه کرد و همیشه میوه میخره و پول لباس و دکتر رو میده خدارو هزار بار. شکر میکنم گرچه به خودم پول نمیده شاید ماهی صد تومن دویست تومن اونم انقدر باید بگم 

خودم یواشکی کار میکنم اینم با پول خودم جمع کردم 

مثلا از حقوقش ۵۰۰ میده به من برای خرج لوازم آرایشی یا اینجور چیزا بعد منم که زیاد استفاده نمیکنم چون ...

خداروشکر عزیزم انشالله کارتون پر برکت باشه 

قدر همسرتون رو بدونید ♥️♥️🌹

سلام

با پولت کمی طلا بخر هم برای استفاده خودت و هم برای حفظ سرمایه و با بقیه پولت وسایلی که ارزشمنده بخر مثل فرش و حتی وسایل برقی که اون هم سرمایه هست ولی چوب و کمد سرمایه نیست همونطور که می‌بینید ساید ۳ میلیونی ال جی ۱۰ سال پیش الان ۵۰ میلیونه و .......

زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست زنگ بعد حساب داریم.