2777
2789
عنوان

بچه ها شوهر من بمن جیره میده

9134 بازدید | 218 پست

نه پول لباس ، نه لوازم آرایش، حتی برای بچه هم همینه، فقط پول یارانه رو بهم میده و خرید خونه میکنه، مثلا بچه رو که میذارم مهد فقط ۵۰تومن میده اونم پول کرایه و یکم میوه و سبزی میشه، بارها بهش گفتم از من یه گدا ساخته که هرروز دستم باید جلوش دراز باشه، امروز ناراحت شدم بهش گفتم اگ سر ۴راه وایسم گدایی کنم والا بیشترازاین بهم میدن، به جنون رسیدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دیگه پول یارانه رو میده 

خریدای خونه رو نکن دیگه 

الان پول یارانه ۳ نفر ۹۰۰ تومنه 

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده 

بهش میگم لباسای بچه کوچیک شده عین خیالش نیست، گوشت و مرغ که تموم میشه مصیبته، همش میگه بقیه مگه چی میخورن، دخترمن، گوشت و مرغ دوست داره چیز دیگه ای نمیخوره، اگ خودم بودم تخم مرغ میخوردم اما بچه چی، وضع مالیش هم خوبه