2777
2789
عنوان

بچه ها شوهر من بمن جیره میده

| مشاهده متن کامل بحث + 9134 بازدید | 218 پست

در اینکه کار ایشون اشتباه هیچ شکی نیست اما دخترتون هم عادت بدید به غذاهای دیگه همه گوشت و مرغ دوست دارن ولی خب چیزای دیگه هم باید خورد همش که گوشتی نمیشه …خرید خونه رو انجام نده حتی کوچیک ترین چیز سربرجی هم بگیر ازش یه مبلغ مشخص

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پول یارانه نفری ۴۰۰میشه ماهی۱۲۰۰خوبه دیگه عزیزم چی میخوای

وا شما چرا کنار می‌ای 

۱/۲۰۰ فقط خرج یک هفته است توی تهران 

بچه هاش اگه مدرسه ای باشن که بدبخته هم پول خوراکی و کتاب و کلاس و هزار تا چیز دیگه 

زندگی بچه هاشو خراب کنه برای اینکه معلوم نیست شوهرش داره پول کجا خرج می‌کنه؟

من خریدای خونه رو نمیکنم اما مثلا بچه چیزی دلش بخواد میخرم، لباس برای بچه گرفتم، الانم لباس بچه دو د ...

جایی نمیشناسی که لباس قسطی بفروشن.من یه خانمی هست لباس قسطی میفروشه برای بچه هام لباس قسطی میخرم.خودمم که هیچی مثل شوهر شما جونش در میاد پول بده

اینجا که تا هرکی میگه شوهرم خرجی نمیده میگن برو سر کار.بره بیرون کار کنه خرج خوزشو در بیاره باز بیاد تمام کار خونه رو هم انجام بده؟ مرد وظیفشه خرج زندگیشو بده حتی اگه زن شاغل باشه

مشکل اینه خانواده ها جای اینکه دختراشونو برای اشتغال واستقلال تشویق کنن به ازدواج کردن تشویق میکنن، ...

اتفاقا پدر من خیلی تلاش کرد من شاغل بشم اما نشد، به هرحال تو کشور ما سرپرستی زن با مرده، اون وظیفشه، صورت مساله رو پاک نکنین، چطور بدون اجازه مرد حق نداریم بیرون بریم؟حالا که حرف از خرجی میشه هیچی به هیچی، قانون مهریه رو که نمیده نفقه رو هم نگیریم پس بجز پرستار بچه و خدمتکار و عروسک جنسی چه نقشی داریم ما؟

مشکل اینه خانواده ها جای اینکه دختراشونو برای اشتغال واستقلال تشویق کنن به ازدواج کردن تشویق میکنن، ...

وقتی زن تمکین میکنه مرد باید هزینه هاش رو تامین کنه

برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنید الهی خدا هر ارزویی دارین براورده کنه
اتفاقا پدر من خیلی تلاش کرد من شاغل بشم اما نشد، به هرحال تو کشور ما سرپرستی زن با مرده، اون وظیفشه، ...

عزیزم درست میگی.

اگه همسرت در توانش هست و نمیده باهاش صحبت کن.

خرج بتراش

ببرش بزور خرید 

برای بچه و خودت

ا