2777
2789
عنوان

بچه ها شوهر من بمن جیره میده

| مشاهده متن کامل بحث + 9134 بازدید | 218 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باهاش توافق کن هرماه یه مبلغ مشخصی رو بر اساس درآمدش واریز کنه به کارتت

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

مشکل اینه خانواده ها جای اینکه دختراشونو برای اشتغال واستقلال تشویق کنن به ازدواج کردن تشویق میکنن، نتیجشم همین میشه گدایی پول! چون مرد ایرانی کم پیدا میشه شعور و مسئولیت زندگی مشترک بفهمه

بهش میگم لباسای بچه کوچیک شده عین خیالش نیست، گوشت و مرغ که تموم میشه مصیبته، همش میگه بقیه مگه چی م ...

اینجور که مشخصه ایشون خسیسه

آدم خسیس هم قابل تغییر نیست

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

خب دیگه پول یارانه رو میده  خریدای خونه رو نکن دیگه  الان پول یارانه ۳ نفر ۹۰۰ تومنه&nbs ...

من خریدای خونه رو نمیکنم اما مثلا بچه چیزی دلش بخواد میخرم، لباس برای بچه گرفتم، الانم لباس بچه دو دست بگیری میشه۵۰۰

خواهرشوهر لامصب من تا قبل این یارانه با روزی سی تومن زندگیو میچرخوند و میگفت پس اندازم دارم تازگیا فک کنم روزی 90تومن میگیره از شوهرش گفت تا عیدم میخوام طلا بگیرم با پس اندازم خریدای خونه و لباسو .. همه با خودشه با همین پول

ادم خسيس مثل سرطان ميمونه بجون بقيه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بهش میگم لباسای بچه کوچیک شده عین خیالش نیست، گوشت و مرغ که تموم میشه مصیبته، همش میگه بقیه مگه چی م ...

ببخشید عزیزم ولی یکم ساده ای اگر وضعش خوبه پس اون پول کجا میره؟ اگه برای زنو بچه خودش خرج نمیکنه کجا خرج می‌کنه؟ اگر در جریانی که هیچی ولی اگه نیستی یه فکری بکن