2777
2789
عنوان

بچه ها شوهر من بمن جیره میده

| مشاهده متن کامل بحث + 9134 بازدید | 218 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون از همه دوستان، فقط یه چی بگم همین اینجا دیدم که خیلیا با پدر و مادر خودشون مشکل دارن خوب میتون ...

مشخصه نمیخوای زندگیتو از دست بدی. من خودم بودم تحمل نمیکردم ولی ببین من بعید میدونم اینجوری که شما تعریف کردی، بشه از خساستش کم کرد. من راهکارم این بود جلوش وایسی و مجبورش، کنی. خب که ممکنه نتونی یا نخوای. 

ولی در کل ببین قلق شوهرت چیه. هر ادمی یه قلقی داره. یکی با سر و زبون خام میشه. یکی با چشم گفتن. یکی با غذای خو ب و.... ما اینجا با تجربه خودمون حرف میزنیم. 

عزیزم اینجا گفتن برو سر کار یا جدا شو یا از راه قانونی اقدام کن که شما برا هر کدومش بهونه آوردی و گفتی قضاوت نکنید 

پس یا باید با شرایط کنار بیای یا بشینی دعا کنی معجزه بشه و شوهرت دست و دلباز بشه 

بیش از هرچیز در این جهان ، آزادی را دوست بدارید 

ببین مهمونی ک دعوت شدی. با مظلومیت بگو من نمیام. نه خودم لباس دارم نه بچه ها و تمام. 

حرفتو ادامه نده که به بحث بکشه. وقتی ببینه چندبار ب این خاطر مهمانی نمیرین قطعا میبرتون لباس بخرین. وقتی رفتی سرتا پا برا خودت و بچه خریدکن.

یا بگو پول بزن ک میخوام برم ارایشگاه برا شب جمعه یک صفایی به خودم بدم. با زبون خوش و سیاست زنانه ازش پول بگیر.

کم کم خرجارو بیشتر کن