2777
2789

تو رو خدا بخونید 

پدرم یه خانومی رو صیغه کرده و به مادرم خیانت کرد ( مادرم بیماری اعصاب روان داشته و داره) 

بعد مادرم مدتی متوجه شد و پدرم کلا الان قطع رابطه کرده با اون زنه 

مادرم چند روز در مزون می‌ره جلو خونه زنه سر و صدا می‌کنه امروز پلیس برده 

حالا خانومه  به پدرم زنگ زده اگه برادرام بفهمن حتما قتل میشه 

من دلم برا بابام سوخت نمیخوام بمیره تو رو خدا بگین چه غلطی کنم 

مادرمم اعصابش بدتر شده ول هم نمیکنه دلم برا اونم کبابه 🥲🥲🥲🥲😭😭😭😭😭

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم /مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 

سلاام میشه این تاپیکمو گزارش بزنید پاک شه؟ بجاش لایک کنین آیه الکرسی میخونم ب نیتتون🌚🤍 https://www.ninisite.com/discussion/topic/17214755/niniyar?postId=399105230

✦ ๋ 𝙩𝙝𝙚𝙮 𝙬𝙖𝙣𝙩𝙚𝙙 𝙢𝙚 𝙩𝙤 𝙛𝙖𝙡𝙡 𝙡 𝙡𝙚𝙖𝙧𝙣𝙚𝙙 𝙩𝙤 𝙛𝙡𝙮

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با مادرت صحبت کن

یا مدت دوتایی برن مسافرت،پدرت هم بیشتر براش وقت بذاره

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

زنیکه هرزه...این مردنشون بهتره ....بودنشون موجب میشه چند تا خانواده از هم بپاشه بیچاره مادرت 

..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌

اینا اگه از برادر میترسن جای صیغه با آدم مجرد با شرایط یکسان ازدواج کنن 

بهش بیگید خونه ش رو عوض کنه 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

مادرت حق داره .به غرورش به زنیتیش توهین شده بخاطر اونه بیماری روحی گرفته بجای توجه بهش رفته زن صیغه میکنه .خب شما دخترشی دخترا بابایی ان دیگه نمیان که پدرتو بکشن که اینجوری گفته