2777
2789
عنوان

اگر حالت خوب نیست لطفا بیا

712 بازدید | 32 پست

اگر به هر دلیلی حال‌مون خوب نیست و دچار غم و ترس و اضطراب هستیم، باید بدونیم تنها یه نفر هست که می‌تونه کمک‌مون کنه، اونم خودمون هستیم.😊

نمی‌دونم دکتر علی صاحبی رو می‌شناسید یا نه، یکی از روانشناسان و تسهیلگران خوب ایران هستند. حالا تعدادی از فایل‌های صوتی شون رو به رایگان در سایت‌شون قرار دادن تا همه بتونن استفاده کنند. محور اصلی این فایل‌ها هم اینه که چطور در شرایط پر استرس می تونیم به خودمون و دیگران کمک کنیم که کمتر آسیب ببینیم. 

عنوان سایت‌شون "انتخاب بهتر" هست.

betterchoice.ir

ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزه‌ی nvc 😊

بله ولی تنها کسی که میتونه حال داداشمو خوب کنه منم و تنها کسی که میتونه حال منو بد کنه داداشمه 

؛) 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
بله ولی تنها کسی که میتونه حال داداشمو خوب کنه منم و تنها کسی که میتونه حال منو بد کنه داداشمه  ...

اجازه دارم بپرسم که چرا حالت بد میشه؟

ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزه‌ی nvc 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اجازه دارم بپرسم که چرا حالت بد میشه؟

حالم بد نمیشه یکم میره رو مخ

اوکییم باهم 

صبح بحثمون میشه ظهر خیلی معمولی باهم حرف میزنیم انگار نه انگار چیزی شده. 

خواهر یا برادری که بحث نکنن وجود نداره اصلا

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
حالم بد نمیشه یکم میره رو مخ اوکییم باهم  صبح بحثمون میشه ظهر خیلی معمولی باهم حرف میزنیم انگ ...

درسته. چون نوشتی حالت رو بد می کنه فکر کردم مشکلی هست. خداروشکر که خوبید با هم. 

درسته. چون نوشتی حالت رو بد می کنه فکر کردم مشکلی هست. خداروشکر که خوبید با هم. 

نه مشکلی که نیست پیش میاد خبببب

ببخشید ایشون پیج اینستاگرام دارن؟

بله پیج هم دارن. متاسفانه الان متصل نیستم که آدرس دقیق رو بگم. ولی دکتر علی صاحبی رو توی اینستاگرام سرچ کنید پیدا می کنید. 

بله پیج هم دارن. متاسفانه الان متصل نیستم که آدرس دقیق رو بگم. ولی دکتر علی صاحبی رو توی اینستاگرام ...

ممنون عزیزم

یک صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان بفرست♥️هر کسی به مدل خودش به خدا وصل میشه به عقاید هم احترام بزاریم🌱
بله پیج هم دارن. متاسفانه الان متصل نیستم که آدرس دقیق رو بگم. ولی دکتر علی صاحبی رو توی اینستاگرام ...

هعییی خدا دیگه به هیچی هم دسترسی نداریم مشکلاتمونو بگیم