2777
2789
عنوان

چجوری نی نی سایتا همشون تو 18سالگی

552 بازدید | 36 پست

ماشین دارن اونم دویست هفت باباشون خریده؟ بعد من ی موتور ارزون خاستم پدر کثیفم گفت بیست و خورده سالگی خودت کار کن بخرـ. پدر شمام همینه یا میخره تو 18واستون همچی؟ 

آرزوی شیرین من: شنیدن صدای قلب همسر آیندم(آقاییم) 🥺🤍 همسر ندارم دعا کنید یه همسر پاک و بهشتی قسمتم بشه ازش مواظبت کنم مث یه گل نذارم آب تو دلش دیگه تکون بخوره کنارم🥺🤍

چرا دروغ به شیائومی گرفت بابا همه یکی نیستن 

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ندیدم اینجا کسی ۱۸ سالگی ماشین داشته باشه 

اتفاقا تاپیک زیاد میبینم از خانواده هاشون راضی نیستن 

و این که پدر شما حرف بدی نزده 

ما ایرانی ها خیلی لوس پر توقع هستیم خودت باید کار کنی برای خواسته هات تلاش کنی 

چرا دروغ به شیائومی گرفت بابا همه یکی نیستن

شیائومی چیه؟ 

آرزوی شیرین من: شنیدن صدای قلب همسر آیندم(آقاییم) 🥺🤍 همسر ندارم دعا کنید یه همسر پاک و بهشتی قسمتم بشه ازش مواظبت کنم مث یه گل نذارم آب تو دلش دیگه تکون بخوره کنارم🥺🤍

شیائومی چیه؟

گوشی هس

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

بابای من یکم‌ پول خرج می‌کنه هزار باز عوضشو در میاره 

من مریض شدم خیلی بد می‌گفت جهنم به درک برام مهم نیست هیچی خرجم نکرد حتی نیومد حالمو بپرسه 

مهر و محبت پدری ندیدیم هیچ وقت 

بابای من یکم‌ پول خرج می‌کنه هزار باز عوضشو در میاره من مریض شدم خیلی بد می‌گفت جهنم به درک برام مهم ...

ممنم ندیدم😢🥲💔😭😭😭😭

گوشی هس

منم اس بیست چهار اولترا نو دارم ولی موتور ماشین نخریدن هنوز برام17سالمه🥲

منم اس بیست چهار اولترا نو دارم ولی موتور ماشین نخریدن هنوز برام17سالمه🥲

خب ببین وضع تو که بهتره انتظار نداشته باش زندگی تو طبقه متوسط همینه گل من باید تلاش کنی

خب ببین وضع تو که بهتره انتظار نداشته باش زندگی تو طبقه متوسط همینه گل من باید تلاش کنی

ااهوم🥲🥲

همین الان از بنزم جواب میدم مگه شما اینطوری نیستین ؟ دیگه حداقل باید یه 207 که داشته باشین 😏😏😏

خخخخخ

همین الان از بنزم جواب میدم مگه شما اینطوری نیستین ؟ دیگه حداقل باید یه 207 که داشته باشین 😏😏😏

بچه اش به خودش میگیره میره ده تا فوش به باباش میبنده 😂😂

جنبه‌ی محبت نداریم! ظرفیتمون که تکمیل شد، غرورمون سر ریز میشه، و سیل بی‌تفاوتی‌‌های ما افراد مهربون رو غرق میکنه. بعد آروم که گرفتیم، هاج و واج دنبال محبت می‌گردیم. آدم‌های عجیبی هستیم …