2777
2789
عنوان

یعنی کسی روانشناسی نخونده

92 بازدید | 16 پست

من فوق لیسانس روانشناسی خوندم و تا الان تو بیمارستان دور از قسمتی که بعضی ها خودکشی میمردن و نیاز به مشاور داشتن کار میکردم و از حقوقشم راضی هستم الان شرایط کار تو داداگاه خانواده ام دارم بنظر شما اینو ادامه بدم یا برم ؟

من دانشجوی کارشناسیشم الان

چطوری بعد دانشگاه برم سرکار

حتما فوق رو بگیرم؟ با کارشناسی کار نیست؟

كلي جرحٌ مفتوح وهذا العالم قطعة ليمون.                    «تمامِ من زخمی باز است و این جهان تکه‌ ای لیمو🍋.» 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دانشجوی کارشناسیشم الانچطوری بعد دانشگاه برم سرکارحتما فوق رو بگیرم؟ با کارشناسی کار نیست؟

حداقل باید ارشد داشته باشی برای کار در کلینیک مطب و....

با لیسانس میتونی در بهزیستی ، مراکز مشاوره اعتیاد ، مهدکودک استخدام بشی 

من دانشجوی کارشناسیشم الانچطوری بعد دانشگاه برم سرکارحتما فوق رو بگیرم؟ با کارشناسی کار نیست؟

هرچقدر سطح علمتون و درستون بالا تر باشه بهتر کار پیدا میکنید 

روانشناسی بالینی بهتره یا سلامت؟؟آیا روانشناسی پزشکی هم از گرایشهای روانشناسیه؟؟

روانشناسی بالینی بهتره از نظر من خیلی دلیل داره قابل گفتن اینجا نیست طولانیه 

و روانپزشک از گرایش های پزشکی هست چون میتونه دارو تجویز کنه