2777
2789
عنوان

خانم های خونه دار و بچه دار ، زنبیل و بردار و بیار🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 1689 بازدید | 148 پست
پس واسه همین ،فک کنم من ی کم تنبلم😄

اعه نه بابا 

خب وقتت آزاد تره😍

با قد ۱۷۰:وزن اولیه ۱۰۰😬وزن فعلی ۷۰😍وزن هدف ۶۵ 🤤  همین الانم بدنم عالی و بی نقصه اما من همیشه بهترین و میخوام و تا آبان میرسم بهش💪🥹 به امید دیدن وزن هدف رو ترازو🥳🥳🥳
منم شروع کردم  کارهام انجام بدم

ای جونم😍

من  یکم ظرف داشتم و جارو که انحام دادم 

مونده حیاط و سرویس ها رو تمیز کنم که ۱۱ استارتش و میزنم🤭

با قد ۱۷۰:وزن اولیه ۱۰۰😬وزن فعلی ۷۰😍وزن هدف ۶۵ 🤤  همین الانم بدنم عالی و بی نقصه اما من همیشه بهترین و میخوام و تا آبان میرسم بهش💪🥹 به امید دیدن وزن هدف رو ترازو🥳🥳🥳

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ندارم. از ظرف شستنم بدم نمیاد ظرفامونم کمه چون دو نفریم. ولی زیاد سر سینکم😅

عزیززززززم♥️

منم هستم لایک کنید من برم ظرفامو بشورم 

شستی بدو بیا امار بده😍💃

صب بلندشدم همه جارو تمیز کردم یه وروجکم دارم پشت سرم بهم میریزه میاد هی برمیگردم سر خونه اول ناهارم ...

الهییی بگردمش 😍😂

حسابیییییی خسته نباشی پس

قربونت برم♥️

منم اومدم یه کم انرژی بهتون بدم حال کنین دخترم بیدار بشه صبحونه بخوریم کارامو بکنم لباسشویی دارم اون ...

خدا قوت عزیزمممممم😍😍

لطف کردی 😘

ای جان خدا برات نگهشون داره کلاس چندمن دخترن یا پسر باید یاد بگیرن خودشون جمع کنن

ممنون گلم😍

دوتا دختر دارم ۱۰ سال و ۶ سال♥️♥️♥️

اره میگم که جمع میکنن 

ولی حریفشون نمیشم بگم که نباید اینقدر بریزین که برای جمع کردن اذیت بشین 

نمیدونم والا دیگه چطوری باید بهشون یاد بدم😞

فدات عزیزم چند سالتونه چند تا بچه دارین من ۲۵ سالمه 

۲۹ سالمه ۲ تا دختر ۱۰ و ۶ ساله🤭🤭

زود مامان شدم😍

ممنون گلم😍 دوتا دختر دارم ۱۰ سال و ۶ سال♥️♥️♥️ اره میگم که جمع میکنن  ولی حریفشون نمیشم بگم ...

خدا بران حفظشون کنه

اشکال نداره اگه خونه تمیز باشه و جارو نخواد چیزی رو زمین باشه زود جمع میشه

دوسش ندارم کاراش برام مهم نیس فقط میخوام اعصابم اروم باشه برا همین کاری بهش ندارم                 خدایا موفقم کن خدایا بهم عقل بده تا از روی بی عقلی کاری نکنم
دخترم ۴ونیم سالشه امروز جلسه اوله کلاس هوش پلاس.مثل اینکه فقط بازی و اسباب بازی هدفمنده برای افزایش ...

چه خوبه از همین الان شروع کردین😍

منم کلی دخترمو کلاسای مختلف گذاشتم 

الان که پیش دبستانیه معلمشون اسمش و داده به مدیر برای ازمون تیرهوشان

🥺🥺

دعا کنید واسش قبول بشه🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

خدا بران حفظشون کنه اشکال نداره اگه خونه تمیز باشه و جارو نخواد چیزی رو زمین باشه زود جمع میشه

فداتشم 

این اره 

ولی دوست داشتم یاد بگیرن خودشون نریزن 

مثل اینکه این مرحله هنوز واسه خیلیاااا قفله🥴😂😂

بشینم خداروشکر کنم که حداقل خودشون جمع میکنن و مراقب وسایلشونن🤭🤭🤭

سال عزیزم خوبی من تازه بچه سومم به دنیا اومده صبح که بیدار شدم اول از همه دخترم  عوضش کردم و و ...

تبریک میگم 

منم  قرار به امید خدا  ۶ ماه دیگه فرزند سومم رو بغل کنم .

فعلا که  بی رمق و لاجون یه گوشه افتادم 

دلم لک زده برای روز مرگی های  زندگیم .

الهم عجل الولیک الفرج