2777
2789

دخترا و خانومای قشنگم اینجا خیلی میبینم تاپیک اینکه خواستگار نداریم و اگه سن ازدواجمون بگذره چی و خیلیا به خاطر سن دست به انتخاب های کور کورانه میزنن

این تجربه درسته ربطی به سن نداره اما دید خوبی میده بهتون برای شناخت بهتر شریک آینده تون

و دوست داشتم مطالعه کنید که بفهمید یک انتخاب اشتباه چقدر میتونه تباه کننده باشه

وقتی باهاش آشنا شدم که برای طرح پزشکیم رفته بودم یکی از روستاهای مناطق محروم و اتفاقا اون هم اونجا دوره طرحشو میگذروند
دم عید بود و از بین ما دو تا یکی میتونست بره مرخصی با من تماس گرفت و گفت الان ماهاست خونه نرفته منم بهش گفتم چون تازه اومدم مشکلی با موندن ندارم

ادامه اشو تو پست های بعدی میزارم که خسته کننده نباشه🌺

فقط با لایک اعلام حضور کنید بدونم برا خودم نذاشتم صرفا😂

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

خلاصه تعطیلات عید قسمت اون شد و از اون تماس به بعد هر چند روز با من تماس میگرفت و به بهونه سوالات پزشکی باهام صحبت میکرد از یه جا به بعد هم بین صحبتاش اشاره میکرد که دوست داره یه بار همدیگه رو خارج از محیط کار ببینیم اما تمام مدتی که ما توی اون منطقه طرح داشتیم هر چی ایشون پیشنهاد دادن و اصرار کردنکه فقط یک بار با هم بریم بیرون و همدیگه رو ببینیم من راضی نشدم

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

بعد ها متوجه شدیم که بر حسب اتفاق ما همشهری هستیم و همین مسئله بهونه ای شد برای اینکه ایشون مجددا خواهش کنه تا توی شهر خودمون با هم بریم بیرون و منم ایندفعه قبول کردم وقتی طرحمون تموم شد و هر دومون برگشتیم شهرمون رفتیم همدیگه رو دیدیدم از اون روز به بعد اون آشنایی کاری رنگ و بوی دیگ ای گرفت و ما به هم خیلی نزدیک شدیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما با هم وارد رابطه شدیم و همه چیز خیلی عاشقانه و خوب پیش میرفت یه جا دیدم بهترین رفیق و همراه هم شدیم یه روز هم اومد بهم گفت که تصمیمشو گرفته و قصدش ازدواجه از من خواستگاری کرد و منم قبول کردم و با مامانش آشنا شدم

منتهی همون روز ها بهم گفت ببین من برای خواستگاری بدون مامان بابام میام

گفتم کلی بابای من اینو قبول نمیکنه

حقیقتش اون روزا نمیفهمیدم چرا داره این حرف رو میزنه، چون رفتار مامانش باهام خیلی خوب بود و مدام قربون صدقهی من میرفت. همین هم باعث میشد بین اصرار اون برای تنهایی خواستکاری اومدن و ذوق و شوق مادرش تناقضی وجود داشته باشه که من رو نگران کنه. ولی نهایتا گفت باشه تو نگران نباش، من با خانوادهام صحبت میکنم.

چند شب بعدش هم مامانش زنگ زد و اجازه گرفت که هفتهی بعدش بیان بیان خواستکاری و ما هم قبول کردیم

من و خانواده ام با خوشحالی برای خواستگاری آماده شده بودیم و همه چیز رو تدارک دیده بودیم که دقیقا یک شب قبل از خواستگاری، من و اون یه کوچولو بحثمون شد ولی من اصلا نگران نشدم چون خیلی بحث کوچیکی بود و حتی احتمال هم نمیدادم که به خاطر اون مسئله ی بی اهمیت، مامانش زنگ بزنه به مامانم و بگه که بچه ها باهم تفاهم ندارن، پس ما دیگه نمیایم خونتون .

من اون روز جلوی خانوادم خورد شدم و مامان وبابام هم گفتن که این پسر رفتارش بچگانه اس و این کارشون هم بی احترامی بوده پس باید ولش کنی و دیگه همه چیز رو تموم شده بدونی.

من و خانواده ام با خوشحالی برای خواستگاری آماده شده بودیم و همه چیز رو تدارک دیده بودیم که دقیقا یک ...

نگو که دوباره باهاش ارتباط گرفتی🤦♀️

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

حق رو به خانواده ام دادم و چون به خودم خیلی برخورده بود، اصلا پیگیرش نشدم. اما دو روز بعدش پا شد اومد جلوی مطب من و کلی گریه و زاری کرد و گفت که من موقع تصمیمات مهم استرس میگیرم و ببخش که اینجوری شد و من دوستت دارم... بعد از اون، سه بار خودش تنهایی اومد با بابام صحبت کرد تا خانوادم رضایت دادن و یه فرصت دیگه دادن که بیان خواستگاری...