2777
2789
عنوان

خانم های خونه دار و بچه دار ، زنبیل و بردار و بیار🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 1689 بازدید | 148 پست

منم اومدم یه کم انرژی بهتون بدم حال کنین دخترم بیدار بشه صبحونه بخوریم کارامو بکنم لباسشویی دارم اونو بندازم ناهار مادردختری براشام آش کلم میخوام درست کنم بعد ناهار دخترمو ببرم کلاس هوش.برگشتنی هم یه کم درس بخونم یه عدد دانشجوهستم شایدم کتابمو بردم کلاس دخترم منتظر نشسنی بخونم.بعد کلاس یه کم خرید دارم برگردیم خونه البته بعد شامم یکم میوه و تخمه و... 

شیخ رجبعلی خیاط:تمام نور معنوی و فیوضات که انسان از عبادات و زیارات کسب میکند با نیشی که به وسیله زبان به دیگران میزند نابود میشود.
سال عزیزم خوبی من تازه بچه سومم به دنیا اومده صبح که بیدار شدم اول از همه دخترم  عوضش کردم و و ...

ای جووووون دلم😍😍😍😍

خدا حفظشون کنه

من که کلی کیف کردم ♥️😘😘😘

با قد ۱۷۰:وزن اولیه ۱۰۰😬وزن فعلی ۷۰😍وزن هدف ۶۵ 🤤  همین الانم بدنم عالی و بی نقصه اما من همیشه بهترین و میخوام و تا آبان میرسم بهش💪🥹 به امید دیدن وزن هدف رو ترازو🥳🥳🥳

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من صبح ها دوتاشون مدرسه ان امون از وقتی که میرسن  با اینکه من و باباشم خیلی به تمیزی و ... اه ...

ای جان خدا برات نگهشون داره

کلاس چندمن دخترن یا پسر

باید یاد بگیرن خودشون جمع کنن

دوسش ندارم کاراش برام مهم نیس فقط میخوام اعصابم اروم باشه برا همین کاری بهش ندارم                 خدایا موفقم کن خدایا بهم عقل بده تا از روی بی عقلی کاری نکنم
ای جووووون دلم😍😍😍😍 خدا حفظشون کنه من که کلی کیف کردم ♥️😘😘😘

فدات عزیزم چند سالتونه چند تا بچه دارین من ۲۵ سالمه 

اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛  تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .دوست داری برای خودت درآمد داشته باشی تو خونه خودت بگو برات عکس از کارام بفرستم من مربی تریکو بافی ام  به صورت مجازی کاملا حرفه ای و تضمینی😍

من برم حداقل ظرفامو بشورم یه جارو بزنم میام جواب بقیه رو میدم 

🤭😍♥️

مرسی از اینکه کنار همیم 

ممنون که اینقدر عشق بهم دادین 

کلی حالم خوب شد و انرژی گرفتم

دوستتون دارم😘😘😘😘😘😘

با قد ۱۷۰:وزن اولیه ۱۰۰😬وزن فعلی ۷۰😍وزن هدف ۶۵ 🤤  همین الانم بدنم عالی و بی نقصه اما من همیشه بهترین و میخوام و تا آبان میرسم بهش💪🥹 به امید دیدن وزن هدف رو ترازو🥳🥳🥳
منم اومدم یه کم انرژی بهتون بدم حال کنین دخترم بیدار بشه صبحونه بخوریم کارامو بکنم لباسشویی دارم اون ...

دخترتون چند سالش و اینکه کلاس هوش دقیقا چیا یاد میدن یعنی 

اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛  تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .دوست داری برای خودت درآمد داشته باشی تو خونه خودت بگو برات عکس از کارام بفرستم من مربی تریکو بافی ام  به صورت مجازی کاملا حرفه ای و تضمینی😍
سال عزیزم خوبی من تازه بچه سومم به دنیا اومده صبح که بیدار شدم اول از همه دخترم  عوضش کردم و و ...

ایجانم قشنگ عشق میباره از خونت.تنبل خان پسرارو به کار نگیر کوچیکن.شوخی کردم خدا حفظشون کنه.چقدر فاصله هاشون قشنگه

شیخ رجبعلی خیاط:تمام نور معنوی و فیوضات که انسان از عبادات و زیارات کسب میکند با نیشی که به وسیله زبان به دیگران میزند نابود میشود.
دخترتون چند سالش و اینکه کلاس هوش دقیقا چیا یاد میدن یعنی 

دخترم ۴ونیم سالشه امروز جلسه اوله کلاس هوش پلاس.مثل اینکه فقط بازی و اسباب بازی هدفمنده برای افزایش هوش و آیکیو.دسته جمعی بازی میکنن مهارت اجتماعیشون محک میشه رفته رفته پیشرفته میشه منم امروز میفهمم چی به چیه کلاس خانه کدوک هست ۸ جلسه ۴۵۰ تومن.این مقدماتیه

ایجانم قشنگ عشق میباره از خونت.تنبل خان پسرارو به کار نگیر کوچیکن.شوخی کردم خدا حفظشون کنه.چقدر فاصل ...

سلام جانم ممنون عزیزم آخه می‌دونی برای خودشون دارم میگم که بعدا تنبل نشن وقتی از کوچیکی عادت کنن لذت میبرن و تا بزرگی ادامه میدن اینجوری هم هواسشون هست که همیشه مرتب بمونن و اینکه من همیشه در حال تشویق کردنشون هستم بی تاثیر نیست واقعا تشویق کردن بچه ها معجزه می‌کنه توی تربیتشون 

من هیچ مشکلی ندارم هرجا که بقیه بچه ها راحتن همونجاییم♥️

منم هستم

سلام جانم ممنون عزیزم آخه می‌دونی برای خودشون دارم میگم که بعدا تنبل نشن وقتی از کوچیکی عادت کنن لذت ...

افرین به مامان باهوش و مهربون

دخترم ۴ونیم سالشه امروز جلسه اوله کلاس هوش پلاس.مثل اینکه فقط بازی و اسباب بازی هدفمنده برای افزایش ...

چقدر عالی من خیلی دوست دارم پسرامو ببرم پس باید اول یه خانه کودک جای خونمون پیدا کنم 

افرین به مامان باهوش و مهربون

فداتون بشم شما هم مادر مسولیت پذیری هستین موفق باشیم الهی 

چقدر عالی من خیلی دوست دارم پسرامو ببرم پس باید اول یه خانه کودک جای خونمون پیدا کنم 

اره خانه کودک پیداکن ببر مونته سوری هم عالیه من پارسال بردم کلی پازل و لگو و ..چیدن باهم

من کارامو انجام دادم خونه رو مرتب کردم و اومدم دانشگاه

خسته نباشی عزیزدلممممم 😍