2777
2789
عنوان

خانم های خونه دار و بچه دار ، زنبیل و بردار و بیار🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 1689 بازدید | 148 پست
ای جاااانم الهی آمین میشه اسم کلاس هایی که میبردی رو بگی

کلاس خاصی نبود که بگم تاکیدشون روی هوش بچه باشه 

ولی از ۴ سالگی مرتب کلاس 

سفالگری و نقاشی و داستان گویی و زبان و ... فرستادمش

از وقتی هم رفت پیش یک خداروشکر پیش دبستانیشون کلییییی کلاس های مختلف واسشون داشت 

که خیلی کمک کننده بود 

با قد ۱۷۰:وزن اولیه ۱۰۰😬وزن فعلی ۷۰😍وزن هدف ۶۵ 🤤  همین الانم بدنم عالی و بی نقصه اما من همیشه بهترین و میخوام و تا آبان میرسم بهش💪🥹 به امید دیدن وزن هدف رو ترازو🥳🥳🥳

چجوری شماها انقد فعالید؟ 😔

من هرموقع میام برنامه ریزی کنم بعد یکی دو هفته خسته میشم و طبق روال قبل ادامه میدم. هروقت حسم اومد پامیشم هول هولکی کارای خونه رو میکنم ...

فعلا باردارم هستم خوابم زیاد شده. باید بعد بدنیا اومدن بچه برای یه ازمونی بخونم. اصلا نمیدونم با نوزاد میشه درس خوند یا نه 

اوفففف فقط کلی فکر دارم ولی انجامشون نمیدم. ینی زود خسته میشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چجوری شماها انقد فعالید؟ 😔 من هرموقع میام برنامه ریزی کنم بعد یکی دو هفته خسته میشم و طبق روال قبل ...

عزیزدلم من همیشه هم اینقدر روبرنامه نیستم 

یه وقتایی حالمون خوب نیست

یه وقتایی درگیری و ... خودمون و داریم

ان اشالله بارداریت هم به سلامتی تموم میشه و همه چی به روال میوفتی 😍😍♥️

با قد ۱۷۰:وزن اولیه ۱۰۰😬وزن فعلی ۷۰😍وزن هدف ۶۵ 🤤  همین الانم بدنم عالی و بی نقصه اما من همیشه بهترین و میخوام و تا آبان میرسم بهش💪🥹 به امید دیدن وزن هدف رو ترازو🥳🥳🥳
عزیزدلم من همیشه هم اینقدر روبرنامه نیستم  یه وقتایی حالمون خوب نیست یه وقتایی درگیری و ... خ ...

ممنون عزیزم. 

حالا منم اگه تونستم اینجا میگم ک چه کارایی انجام دادم 

تاپیک خوبیه

ممنون عزیزم.  حالا منم اگه تونستم اینجا میگم ک چه کارایی انجام دادم  تاپیک خوبیه

خوشحال میشیم گلیییی♥️♥️♥️😍😘😘

اگ یکی باهام صحبت کنن با گوشی یا پیشم باشه سریع کارهام انجام میدم ولی وقتی تنهام حال کار کردن ندادم

رادیو روشن کن شبکه آوا،من خودم رادیوم روشن نباشه نمیتونم کار کنم،کلی هم انرژی میده

قراره همین تاپیک بمونه یا به ایتا و.. منتقلش میکنید ؟

فکر نکنم همه بچه ها ایتا داشته باشن

همینجا باشیم هرکی خواست از تاپیک استفاده کنه😍

من الان دوساعته دو کیلو سبزی خریدم گذاشتم رو اپن پاکشون نکردم اومدم اینجا دارم زر میزنم.از سبزی پاک ...

ووووووی منم متنفرم از سبزی پاک کردن 

سبزی خوردن و کوکویی رو که آماده میگیرم

سبزی خورشتی هم همیشه مامانم پاک‌میکنه واسم🙈

رادیو روشن کن شبکه آوا،من خودم رادیوم روشن نباشه نمیتونم کار کنم،کلی هم انرژی میده

اعههه اینم خوبه 😍

من همیشه آهنگ میذارم🤭💃

چرا دیگ چیزی نگفتین؟

سلام عزیزم

دیگه کسی نیومد 

منم چیزی نگفتم