2777
2789
عنوان

میخوام داستان براتون بگم که بفهمید مجرد بودن همیشه هم بد نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 1027 بازدید | 55 پست
تو این دو سال هرکی چهره ی من رو میبینه میگه چقدر شکسته شدی ... ولى من با وجود تمام شکستگی هام از فرد ...

شخصیت مثل الماس میمونه... من امشب حوصله هیچی نداشتم یه موزیک ارامش بخش گذاشتم بلکه خابم ببره نبرد حوصله خوندم کتابمم نداشتم اما این رمان کوچیک شمارو کامل خوندم جالب بود... گاهی ادما راحت از کنار نشونه های کوچیک میگذرن با خوشبینی اما همون میشه بلای جونشون این دختره توی داستان خیلی قبل تر میتونست تمومش کنه

🙃🙃🌱
فرق میکنه عزیزم. من با شما همراه شدم، وسط داستان وقتی کامنت میذاشتم مخاطبم شما بودی. یهو تا یه تفر گ ...

ببخشید واقعا

حق با شماست باید اول عنوان میکردم من به دید داستانی نگاش کردم شما فک کردین مال خودمه

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید واقعاحق با شماست باید اول عنوان میکردم من به دید داستانی نگاش کردم شما فک کردین مال خودمه

اشکال نداره عزیزم🌹

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

شخصیت مثل الماس میمونه... من امشب حوصله هیچی نداشتم یه موزیک ارامش بخش گذاشتم بلکه خابم ببره نبرد حو ...

این برای مایی که از بیرون نگاه میکنیم اره راحته

اما وقتی احساسات و شرایط درگیر باشن منطق واقعا کاری از پیش نمیبره

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

مرسی خوب بود داستانش واقعا نیاز داشتم

راستشو بخوای عزیزم من میدونم که خیلی بهت سخت گذشته، حتی اینو هم میدونم که مسئولیت و بارِ زندگی روی دوشت سنگینی میکنه و حتی میدونم که ممکنه ادامه دادن برات سخت باشه ولی فقط خواستم بهت اینو یادآوری کنم که این وزن سنگینی که حس میکنی، وزنِ بال هاته، نه وزن بارهات... پس پرواز کن

این برای مایی که از بیرون نگاه میکنیم اره راحتهاما وقتی احساسات و شرایط درگیر باشن منطق واقعا کاری ا ...

بله... دایی من رف خاستگاری یه دختری ک هم داییم هم دختره هر دو تحصیل کرده خوش اخلاق و.. بودن یه مدت از نامزدی گذشت پدر دختره ک به شدت مذهبیم بود از فامیلای دختره ک اشنای خانواده پدربزرگم بود میشنوه ک یکی از دایی های من اعتیاد داره (واقعا داشت دو سال درگیرش بود اما ربطی به دایی کوچیکم نداشت) خلاصه ک پدر دختره از ترس ابروش یا هر چی درجا گفت همه چیز تمامه ما خیلی ناراحت شدیم... چون واقعا باقی خانواده همه اوکی بودن من خودمم دوس داشتم بهم برسن چون خیلی بهم میومدن بعد دختره دیگه نتونست رو حرف باباس اصلا حرفی بیاره و تمام دو سال گذشت با کمک دایی های دیگم اون یکی داییم ک درگیر اعتیاد بود کاملا خووب شد و سرکارش برگشت(بچه هاش شبیه فرشته بودننن گوگولیا الان به زندگی عادیشون برگشتن) بعد دیگه اون دختره هم ک ازدواج کرده بود طلاق گرفت هنوز یک سال ازدواج نکرده بود ک پدرش طلاشو از پسر گرفت ازونور داییم الان یه بچه و زندگی ارومی داره... پدر دختره فقط به خاطر حرف مردم خواسته قلبی دخترشو نادیده گرف چون واقعا اون داییمو دوس داشت اما خانوادشون جوریه ک دختر جلوی پدر اصلا حرفی نباید بزنه... الان خانواده های ما تو سن گیر میدم ک بیا اینو بگیر اونو بگیر بنظرم ارزش داره چن سال مجرد باشی ولی کسیو باهاش همخونه شی ک روحیاتش ضد تو نباشه

🙃🙃🌱
بله... دایی من رف خاستگاری یه دختری ک هم داییم هم دختره هر دو تحصیل کرده خوش اخلاق و.. بودن یه مدت ا ...

من همیشه میگم پسرا وقتشون برای ازدواج و تجرد و حتی قدرت انتخابیشون بیشتره و آسیب غالبا نصیب دختراست تو این موارد

ولی خب شناخت کافی وقتی میاد که تو رابطه هم اگه بره آدم احساساتش رو دخیل نکنه زیاد و سعی کنه وابسته ش نشه...کل مدار زندگیش نشه اون شخص..طوریکه اگه یه روز رفت...معنای زندگیش پوچ بشه

و کسی هم که این قدرتو داشته باشه به ندرت پیدا میشه

برای همون دوستی هم خوبه قبل ازدواج به شرطها و شروطها