2777
2789
عنوان

این تاپیکای دروغ

| مشاهده متن کامل بحث + 1393 بازدید | 91 پست
ولی من مطمن بودم یکی هستن ی سری بهم فحش داد یهو دیدم اون دلوینت هم عین همین بهم فحش داد تابلو بود ...

چون من ازخیلی چیزای دیگه خبردارم ولی نمیتونم بگم .

ساده نیستم اتفاقا ولی یه مدت هردورودنبال میکردم واصلاذره طرزنوشتنشون به هم شباهت نداشت وخیلی چیزای دیگه 

به هرحال الان دنیاهمسرم بچش به دنیااومده وفکرکنم ۱سال وخورده ایش باشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاربر ستایش۱۲۳۴ و کاربر میترا حسینی هم یکی بودن تنها کسی که فهمید من بودم فکر نکنم کسی جز من فهمیده باشه 

حوصله توضیح دادنشو که چطور متوجه شدم رو ندارم ولی حاضرم قسم بخورم که یکی بودن

ستایش همون بود که پسر خاله اش رفت نامزد کرد بعد این بهش پیام داد گفت نه من بهت علاقمند شدم اونو بهم بزن بیا منو بگیر،چقدم تاپیکش طولانی شد و همه منتظر بودن میگفتن چی شد پسر خاله ات چی جواب داد🤣

لطفا قبل از اینکه درخواست دوستی بدید اول اون کامنتی که دیدید و بخاطرش درخواست دادید رو لایک کنید بعد درخواست دوستی بدید در غیر اینصورت درخواست دوستی رو قبول نمیکنم پیشاپیش عذرخواهی میکنم❤
چون من ازخیلی چیزای دیگه خبردارم ولی نمیتونم بگم . ساده نیستم اتفاقا ولی یه مدت هردورودنبال میکردم ...

دوستشی؟

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم
دروغگو  دشمن خداست  بر ذات بد لعنت

لعنتتتتت

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم

احتمالا باید یادتون  باشه یه کاربری هم بود که مرتب میگفت از سرما داریم میمیریم هیچی نداریم تو خونه بچه هام دارن از گرسنگی میمیرن و اب و برق و گازمونو قطع کردن و... بعد هرچی نی نی یار ۵ازش میخواست چندتا مدرک بده که کمک مالی بشه بهش طفره میرفت بعد معلوم شد دروغ میگه

زهد ریایی،جهل مقدس...
ببخشید اینطوری میگم. ولی ظاهرا بعضی عقده ی پربازدید شدن دارن. شده به دروغ یه داستان میسازن و کلی ادم ...

دقیقا...قبلاً پربازدید ها تاپیک های خنده دار و شاد یا تاپیک های کاربردی و راهبردی بود.الان واقعا بی مزه شده دیگه

ی کاربری هم دوسال پیش هی میگفت بدبختیم نداریم پول نداریم اومد درخواست زد براش پول زدم بعد تاپیکای بعدیش همش درمورد این بود یخچال الجی بگیرم یا سامسونگ

اخ سوختم اون روز