2777
2789
عنوان

این تاپیکای دروغ

| مشاهده متن کامل بحث + 1393 بازدید | 91 پست
ساریتا، رستا، این اواخر دنیا همسرم و دلوینت اون کاربره چی بود؟ سیب ترش؟!  کاربر ماکارانی و...&n ...

تیارا

دخترخوشگله سابق گفتن دروغ نمیدونم

چند شب،پیش یکی،عکس نتی گذاشته بود اون

وو

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ذهنشون مریضه فیلم هندی زیاد دیده بیشعور تازه میگفت شوهرم برام گل خرید گفت از طرف منو پسرمون. اخه بچه که تو راه بی قراری میکرد چطور مرد به یادش افتاده ک گل بگیره ادمو چی فرض کردن والا بچه گریه کردنی من نمیتونم برم دستشویی گل گرفتن پیشکش

ی دختره بود میکفت سرطان دارم و یه دختره دیگ ام اسمش دنیام همسرم بود همش قربون صدقه هم میرفتن اخر نی ...

یکی ازآی پی هایکی بودن ولی بقیه روچیزی نگفتن .منم یادمه ولی قضیه یه جوردیگه بود.دنیاهمسرم سادگی کرده بودوباخط خودش کاربری ساخته بودواسه دلوینت 😑

من مطمئنم یکی نبودن 

یکی ازآی پی هایکی بودن ولی بقیه روچیزی نگفتن .منم یادمه ولی قضیه یه جوردیگه بود.دنیاهمسرم سادگی کرده ...

ولی من مطمن بودم یکی هستن

ی سری بهم فحش داد یهو دیدم اون دلوینت هم عین همین بهم فحش داد

تابلو بود ی نفرن

ساده ای چقدر

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم
غیر قابل باوره که دروغ باشه هرچند دوست ندارم هییییچ بچه ای یتیم بشه ولی این خانم همه چیو تو پست او ...

منم فکر میکنم الکی نیست

ولی اینقدر توی این چند سال تاپیک دروغ و الکی دیدم که تعجب نمیکنم اینم دروغ باشه...

ولی واقعا اشک ریختم برای اون بچه ی طفل معصوم

ببخشید اینطوری میگم. ولی ظاهرا بعضی عقده ی پربازدید شدن دارن. شده به دروغ یه داستان میسازن و کلی ادم رو سرکار میزارن. قبلنا اصلا همچین چیزی نداشت نی نی سایت( همین قسمت پربازدید رو میگم)

فکر نکنم دروغ باشه آخه هم عکس خودشو همسرش رو گذاشت هم عکس بچه رو

شایدم دروغ نبود کلا حرف کسی اینجا جدی نگیرید😐

سلام … دوست خوبم دوتا مشکل برام پیش اومده فقط یک حمد شفا برای سلامتی مادرم و یک سوره توحید برای درست شدن مهاجرتم و آسان و سریع شدنش به ک یا آ بخون انشاالله  … خدا هزار برابر بهت بده ❤️❤️….تپلی ام دارم رژیم میگیرم وزن اون ۸۹ کیلو …هرماه ۴ تا ۵ کیلو کم … وزن اول ۸۵ (ماشاالله شد)آذر ….وزن دوم ۸۰() دی …. وزن سوم ۷۵() بهمن …. وزن چهارم ۷۰ ()اسفند….وزن پنجم ۶۵()فرودین….انشاالله
بحث سیاسی کردن کاربرا که ترکوندنش... ولی دروغ نبود بچه ها. راست میگف بنده خدا.. شماازکجافهمیدین دروغ ...

اره بحث محرمیت شد وچند نفر دعوا کردن فکر کنم به خاطر اون ترکید 

ولی آخه عکس هم گذاشت

بازم خدا میدونه ولی اگه دروغ باشه ایشالله تاوان بده من قلبم درد گرفته بود

بچها تاپیک قرص برنج دخترعموش خورده بودچیشد؟؟؟؟؟

لطفا کسی میدونه بگه

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

غیر قابل باوره که دروغ باشه هرچند دوست ندارم هییییچ بچه ای یتیم بشه ولی این خانم همه چیو تو پست او ...

همین شما به من فحاشی کردی چرا میگی برای مامانت حمد بخون 

میدونی چیه ؟ من واقعا دیشب یدفعه اشکم اومد 

و همونجا گفتم هرکی اشکم دراورد اشکش دربیاد

سلام … دوست خوبم دوتا مشکل برام پیش اومده فقط یک حمد شفا برای سلامتی مادرم و یک سوره توحید برای درست شدن مهاجرتم و آسان و سریع شدنش به ک یا آ بخون انشاالله  … خدا هزار برابر بهت بده ❤️❤️….تپلی ام دارم رژیم میگیرم وزن اون ۸۹ کیلو …هرماه ۴ تا ۵ کیلو کم … وزن اول ۸۵ (ماشاالله شد)آذر ….وزن دوم ۸۰() دی …. وزن سوم ۷۵() بهمن …. وزن چهارم ۷۰ ()اسفند….وزن پنجم ۶۵()فرودین….انشاالله
تیارا دخترخوشگله سابق گفتن دروغ نمیدونم چند شب،پیش یکی،عکس نتی گذاشته بود اون وو

دقیقا از سال ۹۵ اینجام با کاربریای مختلف انقدر زخمی شدیم با تاپیکای دروغ که تعداد زخما از دستمون در رفته😂😂

زهد ریایی،جهل مقدس...