2777
2789
عنوان

این تاپیکای دروغ

| مشاهده متن کامل بحث + 1393 بازدید | 91 پست

یه کاربر هم هست مطمینم خیلی ظاهرسازی می‌کنه و دروغ میگه ولی حوصله ی اثباتشو ندارم.خیلی هم ضد و نقیض میگه و بقیه رو احمق فرض می‌کنه.توی هر تاپیکی ببینمش از اون تاپیک میرم بیرون...

اسم نمیگم چون دلم نمی‌خواد نوچه هاش بریزن سرم ولی بهتره بدونه همه احمق نیستن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه 😂اگه دوستش بودم که خبرداشتم کاربری الانش اسمش چیه 

اها فکرکردم دوستشی خواستم بگم بگی حلالش نمیکنم

ی سری الکی الکی ب من توپید میگفت ایشالله مادرت بمیره

اون روز یادم نمیره چقدر گریه کردممم

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم
احتمالا باید یادتون  باشه یه کاربری هم بود که مرتب میگفت از سرما داریم میمیریم هیچی نداریم تو خ ...

یه خانمه هم بود همینجوری اه و ناله میکرد که هیچی ندارن

یا روغنشونو بچش ریخته اگر شوهرش بفهمه بچه رو میکشه و اینا کلا یجوری حرف میزد دل مردم بسوزه پول بدن بهش...

چندبار ترکید باز با کاربریای جدید میومد

یبار دندونش درد گرفته بود میخواست درست کنه .پول میخواست.بهش گفتم شماره شوهر منه.دندون پزشکه.بیا براتذرایگان درست میکنه(الکی گفتم) هی بهونه اورد منم پیله سده بودم...

لغو کاربری کرد.ولی باز میومد...

کلا ادم بکنی بود.کمک نمیخواست.پولشو میخواس

یه خانمه هم بود همینجوری اه و ناله میکرد که هیچی ندارن یا روغنشونو بچش ریخته اگر شوهرش بفهمه بچه رو ...

آره آره گفتی روغن یادم اومد کاش حتی اگه به آخرت هم اعتقاد ندارن بدونن این کارا دور از انسانیته  

زهد ریایی،جهل مقدس...
اها فکرکردم دوستشی خواستم بگم بگی حلالش نمیکنم ی سری الکی الکی ب من توپید میگفت ایشالله مادرت بمیره ...

نه واقعادوستش نیستم .بسپربه خدا واقعاسخته اینطورحرفی شنیدن 😔حالاهرچیم طرف عصبی وناراحت باشه ولی دل میشکنه 

به هرحال خواستم بگم این دوتاکاربریکی نبودن واشتباه یکی واعتمادبیجاباعث شدبه چشم همه دروغ گوبیاد 😅

نه واقعادوستش نیستم .بسپربه خدا واقعاسخته اینطورحرفی شنیدن 😔حالاهرچیم طرف عصبی وناراحت باشه ولی دل ...

بله عزیزدلم متوجه شدم دوستش نیستی...

شما ب این با شخصیتی و مودبی...

🥺😍😍💋💋💋💋

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم
نه شوخی کردم عزیزم. ولی من تو این سایت هر چیزی رو باور نمی کنم.

خدادروغگوهارولعنت کنه

آدم همیشه شک میکنه تکلیفش روشن نیست.

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

وایی آره من ناراحتی قلبی دارم تاپیکای غمگینو نمیخونم واقعا اذیت میشک الان سر همین فرزند خونده انقدر ...

خدا ازشون نگذره...نخون عزیزم، من مدت زیادی نیست که عضو نی نی سایتم. ولی تو همین مدت متوجه شدم ۸۰، ۹۰ درصد تاپیکا دروغن. اتفاقا نی نی یار پنج هم یه تاپیک زد و به همه گفت که هرچی میخونید باور نکنید، غمگین نشید، گریه نکنید، اکثرا دروغ هستن. چندتا از تاپیکای دروغ هم نام برده بود. هنگ کردم بخدا😥

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

خدا ازشون نگذره...نخون عزیزم، من مدت زیادی نیست که عضو نی نی سایتم. ولی تو همین مدت متوجه شدم ۸۰، ۹۰ ...

دور از جونت مهربون 😘من خیلی وقت بود سایت نمی اومدم دقیقا بخاطر همین جو منفیش اما الان باردارم  خیلی جلو خودمو میگیرم این مدل تاپیکا نرم اما خب آدم نمیشم که

زهد ریایی،جهل مقدس...