2777
2789

از این مدرسه ها که بچه ها از شنبه تا چهارشنبه کلا تو مدرسه هستن...

شرایطش چیه؟

واسه دوتا خواهر میخوام که مادرشون معتاده و پدرشون هم عقل نگهداری از بچه ها رو نداره...

جایی هست بچه ها رو ببرم اونجا ثبت نام کنم...

میترسم مثل مادرشون معتاد بشن😢😢😢

خدایا دوست دارم بیام تو بغلت  

بله من

مدارس عادی خیلی کم پیش میاد خوابگاه داشته باشن ولی باز مونده ب شهرتون باید بپرسی

من نمونه دولتی درس خوندم ک اکثرا خوابگاه دارن

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من داداش غیرواقعیم مدرسش اینجوریه 

خیلی اذیت میشه اون 

اما با توجه به شرایطی که تو میگی شاید برا اون بچه ها بهتر باشه 

اما خب داخل مدرسه اونطوری ام از خیلی لحاظ ها محدودشون میکنن

بله من مدارس عادی خیلی کم پیش میاد خوابگاه داشته باشن ولی باز مونده ب شهرتون باید بپرسی من نمونه د ...

یعنی خوابگاه داشتی؟

شرایط رفتن به این مدرسه ها چیه؟

من داداش غیرواقعیم مدرسش اینجوریه  خیلی اذیت میشه اون  اما با توجه به شرایطی که تو میگی ...

خب این دخترا همش تو کوچه ول هستن اصلا درس نمیخونن حتی تغذیه درست و حسابی ندارن

کل یارانه شونو مادرش برای خودش مواد میخره

خب این دخترا همش تو کوچه ول هستن اصلا درس نمیخونن حتی تغذیه درست و حسابی ندارن کل یارانه شونو مادرش ...

خب برا مدرسم که کسی سرپرستی نمیکنه باید پول بدن 

تازه چون خوابگاه و غذا هم هس بیشتر مدرسه عادی ها فک کنم پول میگیرن

بله من مدارس عادی خیلی کم پیش میاد خوابگاه داشته باشن ولی باز مونده ب شهرتون باید بپرسی من نمونه د ...

عزیزم میشه بیشتر راهنمایی کنی؟

چه کسایی میتونن وارد مدارس شبانه روزی بشن؟؟

یعنی خوابگاه داشتی؟ شرایط رفتن به این مدرسه ها چیه؟

اره زمان ما ک با آزمون برمیداشتن مث تیزهوشان بود 

ولی مدرسه عادی ک خوابگاه داره نیاز ب آزمون نیست اگ بپرسی حتمن مشهدم داره

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

عزیزم میشه بیشتر راهنمایی کنی؟ چه کسایی میتونن وارد مدارس شبانه روزی بشن؟؟

هیچ محدودیتی نداره مث مدارس دیگس ک فقط خوابگاه داره 

البت باید از نواحی باشن نه خود مشهد خوابگاه مخصوص کسایی که راهشون دوره

خب برا مدرسم که کسی سرپرستی نمیکنه باید پول بدن  تازه چون خوابگاه و غذا هم هس بیشتر مدرسه عادی ...

گفتم اگه برن اونجا از یارانه شون خرج خودشون کنه...

یعنی هزینه ش خیلی زیاده؟

واسه کسایی که مستضعف هستن تخفیف نداره؟

خب برا مدرسم که کسی سرپرستی نمیکنه باید پول بدن  تازه چون خوابگاه و غذا هم هس بیشتر مدرسه عادی ...

عصرا مربی ندارن؟ که تو درساشون کمک کنه؟