2777
2789

بچه ها چی میشد ادما قسمت همدیگه میشدن 🥺

در مورد ی موضوعی دارم ارش کمک میگیرم بقران چند روز دیگ یک ماه هس ک باهم حرف مبزنیم یکبار اسم منو نپرسیده سن من حتی محل زندگیم هیچ سوال شخصی نپرسیده همه حرفا حول و حوش همین موضوعی هس ک درگیرم شوخی اصلا نکرده حرف بیجا اصلا البته خشک نیستا مثلا نمیدونم چجوری بگم نرم حرف میزنه مایه ها طنز هم داره گاهز وقتا مربوط ب موضوع وقتی تشکر میکنم ازش چون خیلی کمک میکنع میگ نیاز ب تشکر نیس رسالتم اینع هرچی بلدم ب بقیه بگم خیلیم اطلاعاتش بالاس خیلی زیاد بچه ها عکسشو ک پروف دیدم خیلی ب دلم نشست😢 چی میشد ادما اینجوری بهم برسن قسمت همدیگه بشن 

هیچ سوال اضافه نپرسیده شوخی بیجا نکرده انقد توضیحاتی ک داد من گیج بازی درمیوردم اصلا عصبی نمیشد ریلکس جواب میداد فکرم نکنید معلمی چیزیع بصورت رندوم باهاش تو گروه اشنا شدم

ازش خیلی تشکر کردم بش این حرفو زدم :

دمت گرم امیدوارم خدا ادمایی مثل خودت سرراهت قرار بده اونم جواب داد :ممنونم، هستن خداروشکر

نمیدونم خیلی توفکرشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چرا ازش نمیپرسی اگه یه خانوم از یه اقایی خوشش بیاد بایذ چیکار کنه ؟ ببین چی میگه 

دیدش چیه

تو کجایی در گستره بی مرز این جهان ♫ تو کجایی ♫ من در دوست ترین جای جهان استاده ام کنار تو

مرد متاهل یک ماه با شما برای چی مراوده انقد جدی داشته؟تازه مذهبی هم هست!

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.لطفاً اگه داستان زندگی‌مو کامل نمی‌دونید، با قضاوت یا نگاه سنگین، زخم تازه نزنید.گاهی یه مادر، بچه‌هاش رو داره… اما هنوز دلش واسه مادری کردن تنگه:)

حالم به هم‌‌ میخوره از دختر پسرای مذهبی که به بهونه ی کار اینقد لاس میزنن با هم ادعای مذهبی بودن هم ...

حرفا منو خوندی؟ دارم میگم تو این ی ماه همه حرفی ک زدیم در مورد کار من بودع همشم شروع کننده من بودم اول پیام دادم اون ج دادع دیشب فمیدم زن دارع طرف اونم چون خودم پرسیدم