2777
2789

با اینکه خونه ساکته یا خوابم نمیبره یا زووود بیدار میشم انگار نگران چیزیم از یه‌ چی ناراحتم😑  از اینکه تنهام خیلی ناراحتم ..

ولی خب چرا با این حس بیدارشم 😑

پیشنهاد کهر و مستقل شدن ندید ک این راهو خیلی وقته رفتم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

احتمالا تو نخوداگاهت خیلی به یه موضوعی فکر میکنی و دل نگرانی بخاطر همین ارامش نداری تو خواب همش بیرو ...

کاش ناخودآگاه تنها بود . در همه حال فکر و خیالم زیاده . ولی خب دست خودمم نیس

صددرصد ربطی به گذشته یا مثلا کمبودی یا ناراحتی از قبل دارید 

توجه   کاربر اقام ،توجه   با اجازه خانوم بچه های سایت  هرچه بیشتر ادما رو شناختم ،فهمیدم با بعضیا نباید خودت باشی،باید خودش باشی

هنیشه فکر و خیال میکنم . نمیدونم چیکار کنم فکر و خیال از سرم بره😑

خب همین بدترین مشکل هستش😐 میتونی به دنبال علت بگردی و یکی مشکل یا مشکلاتی که داری رو حل کنی، اما یکی یکی، نه اینکه یهو سروقتشون بری، و باز یه شغل هرچی که باشه میتونه خیلی کمکت کنه دیگه نمیدونم شاغلی یا محصلی یا چی

کاش ناخودآگاه تنها بود . در همه حال فکر و خیالم زیاده . ولی خب دست خودمم نیس

باید سعی کنین موضوع رو یا حل کنین یا برای خودتون کم اهمیتش کنین. 

خودتونو با کارای مختلف سرگرم کنین از فکرش بیاین بیرون 

صددرصد ربطی به گذشته یا مثلا کمبودی یا ناراحتی از قبل دارید

از قبل نه . حتی تراپی رفتم گف بخاطر بچگی خوبی ک داری رفع حالاتت راحتتره . ولی الان چرا کمبود محبت تنهایی و ... گفتم بالاتر😑

منم اینجوری شدم یکساله

بخاطر درگیری ذهنیه

استرسی که تو ناخوداگاهمونه. شاید حتی قبل ازخواب کلی خندیده باشم ولی ته دلم اون اضطرابه هست تو ذهنم اون فکره هست

دردم از یار است و درمان نیز هم