2777
2789

چقد خوب این تایپکو روزم بزنید خیلی خوب میشه 

لایک نکنننننننن لایک نکنننننننننن                مه ترسه … عاشقبه عاشق بوون ترسی ناوی ئه و په ره که ی شیت ده بیت شیتیش بو خوی دنیایه که!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودشون و پدر و مادرشون عاقل بودن شوهر خوب انتخاب گرفتن ...همشون ب میگرده به اینکه شوهرت خوب باشه وگر ...

اونکه اره به زور ک نمیشه درستش کرد

لایک نکنننننننن لایک نکنننننننننن                مه ترسه … عاشقبه عاشق بوون ترسی ناوی ئه و په ره که ی شیت ده بیت شیتیش بو خوی دنیایه که!

من تو اکثر تاپیکا میبینم که فقط خانوما ناراحتن و میگن کلی گربه کردیم و فلان

اون محل نداد و خوابید

عزیزای من گریه و ضعف نشون دادن فقط اوضاعتون رو بدتر میکنه

خودشون و پدر و مادرشون عاقل بودن شوهر خوب انتخاب کردن ...همشون ب میگرده به اینکه شوهرت خوب باشه وگرن ...

به قول بابام که همیشه میگه ازدواج هندونه دربستست .

وقتی زنوشوهر میرن سر یه خونه و زندگی تازه خیلی چیزارو میبینن و یاد میگیرن 

میشه برای بارداری من یه صلوات بفرستین ❤️انشالله حاجت روا بشید 🥹♥️ 

خودشون و پدر و مادرشون عاقل بودن شوهر خوب انتخاب کردن ...همشون بر میگرده به اینکه شوهرت خوب باشه وگر ...

همه بد نیستند،فقط رفتارای غلط ما بدتر میکنه

دیگه انتخاب رو کردیم بهتره بسازیم نه ضعف نشون بدیم

همه ما شخصیت مستقل داریم

به قول بابام که همیشه میگه ازدواج هندونه دربستست . وقتی زنوشوهر میرن سر یه خونه و زندگی تازه خیلی چ ...

رحمت ب بابات 👌

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨
من تو اکثر تاپیکا میبینم که فقط خانوما ناراحتن و میگن کلی گربه کردیم و فلان اون محل نداد و خوابید ...

اره نشونه ضعفه ولی چیکار کنیم تا آروم بشیم 

من خودم وقتی آروم میشم که حرف بزنم ولی دقتی گوش شنوایی ندارم تنها راهم گریه کردنه تا آرومم کنه 

میشه برای بارداری من یه صلوات بفرستین ❤️انشالله حاجت روا بشید 🥹♥️ 

من فهمیدم اکثر با چشم و گوش بسته ازدواج کردن نه با عقل و درک و فهمشون 

با چشم بسته رفتن سر خونه زندگیشون بعد همسرشون اون چیزی که میخواستن نبود! 

واسه همینه اینجا آمار تاپیک خیانت و زبون  تلخ مادرشوهر بالاست😐

و گر نه اطرافمو که میبینم متوجه میشدم که اتفاقا ازدواج های موفق کم نیستن

پرسید زندگی چند قسمته؟ گفتم:سه قسمتکودکی وپیری ، پرسید پس جوانی چی؟گفتم : فدای حسین (ع)🥀آقاجان...نامه های منم میخونی؟به خدا با خط کوفی نیست🥀آقاجان ...چیزی تا محرم نموندهمیشه کربلای مارو امضا کنی؟؟؟

من مجردم 

ولی تو رابطه بودم 

اگر انتخابت درست باشه ۵۰ درصد موفقی 

بقیه ۵۰ درصد به اخلاق خودت بستگی داره 

چون اخلاق و محبت و عشق خیلی تاثیر داره 

کی که از توجه  و احترام بدش بیاد 

ولی خب هر مردی ی قلقی داره باید قلق اون مردتو بدست بیاری

(فاطمه‌ هستم) برای خوشبختی من و علی💍، رونق شغلمون سلامتی خودمون و خانواده هامون یه صلوات میفرستی؟😍 1403/03/03 به آرزوم میرسم چون لیاقتشو دارم🌝🌱🌿 نوکر حضرت زهرام هروقت زندگی بهتون سخت شد بگین یا زهرا تنهاتون نمیزاره ❤️ اللّهمّ صلّ علی فاطمهٔ و أبیها و بعلها و بنیها [و السّرّ المستودع فیها] بعدد ما أحاط به علمک ❤️ خدایا شکرت🤲 برای هرچیز خوبی که تو زندگی م دارم، خدایاشکرت 🤲 برای سلامتی، برای علی م ، برای خانوادم ، برای همه چی🌻. 
من فهمیدم اکثر با چشم و گوش بسته ازدواج کردن نه با عقل و درک و فهمشون  با چشم بسته رفتن سر ...

درسته !! 

ولی اینجا خود واقعی زندگیشون میگن 

اما اطرافیانم فقط ظاهر زندگی شون میبینم 

همه که تمام راز و حرفای دلشون نمیزنن 

(فاطمه‌ هستم) برای خوشبختی من و علی💍، رونق شغلمون سلامتی خودمون و خانواده هامون یه صلوات میفرستی؟😍 1403/03/03 به آرزوم میرسم چون لیاقتشو دارم🌝🌱🌿 نوکر حضرت زهرام هروقت زندگی بهتون سخت شد بگین یا زهرا تنهاتون نمیزاره ❤️ اللّهمّ صلّ علی فاطمهٔ و أبیها و بعلها و بنیها [و السّرّ المستودع فیها] بعدد ما أحاط به علمک ❤️ خدایا شکرت🤲 برای هرچیز خوبی که تو زندگی م دارم، خدایاشکرت 🤲 برای سلامتی، برای علی م ، برای خانوادم ، برای همه چی🌻.