2777
2789

من موهای پری داشتم کم کم بخاطر کم خونی و استرس تو دوران دانشجوییم ریخت خیلی موهام کم شد دیگه با گرفتن کرونا داشتم کچل میشدم هر وقت خودمو نگاه می کردم تو آینه موهای کمو می‌دیدم و کف سرم که داشت خالی تر میشد کلی سرچ می کردم کاملا ناامید بودم یکی از آرزوهام شده بود اینکه موهام پر شه

خب

برای هم آرامش باشیم...💛                                                 عضو تاپیک بامداد خمار                                                       وزن ۵۴ ، قد ۱۶۰                   ‌‌‌‌‌‌‌‌                                                 وزن هدف ۴۹   من میتونم 😍💛

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزبزم کامل نوشتی لطفا منم لایک کن بیام بخونم

برای هم آرامش باشیم...💛                                                 عضو تاپیک بامداد خمار                                                       وزن ۵۴ ، قد ۱۶۰                   ‌‌‌‌‌‌‌‌                                                 وزن هدف ۴۹   من میتونم 😍💛