من موهای پری داشتم کم کم بخاطر کم خونی و استرس تو دوران دانشجوییم ریخت خیلی موهام کم شد دیگه با گرفتن کرونا داشتم کچل میشدم هر وقت خودمو نگاه می کردم تو آینه موهای کمو میدیدم و کف سرم که داشت خالی تر میشد کلی سرچ می کردم کاملا ناامید بودم یکی از آرزوهام شده بود اینکه موهام پر شه
قبلاً جوشانده میزدم ولی نمی دونستم دقیقا باید چیکار کنم البته کلی هم سرچ می کردم تا اینکه تو اینستا چندتا از این پیج های رسیدگی مو دیدم که حنا میزدن و منم دل و زدم به دریا و با موی دکلره شروع کردم اولش نارنجی شد ولی من دیگه برام مهم نبود گفتم این آخرین راهه و در کمال تعجب بعد شاید دوسه بار حنا زدن دیدم بین موهام داره مو درمیاد
حنا و ترکیبات پودر نخود خام و مورد و سدر و پودر قرص کمر و شیربیان قاطی کردم که عااالی رویش میاره و فقط خیلی صبر میخواد. این رسیدگی ولی بخدا خود معجزس باتوجه به اینکه تا به الان از لحاظ علمی کاری برای رویش مجدد و کاشت مو برای زنا موفقیت آمیز نبود
من یه روز در میون حنا دارم میزارم به مدت نه ماهه با همین ترکیباتی که گفتم و اسکراب سر هم میکنم هفته ای یبار الان کف سرم کامل پر شده از بچه مو و جوشانده هم میزنم داخل حموم واقعا خود معجزس