2777
2789
عنوان

هر کی موهاش کمه بیاید براتون بگم چطور معجزه رویش مجدد موهامو بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 370910 بازدید | 318 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطوری اسکراب میکنی

با نمک دریا و سرکه سیب بعد اینکه خیس کردم موهامو اسکراب می کنم کف سرم و اینطوری کف سرم کامل تمیز میشه و موهای جدیدبهتر میان بیرون

اگر از رنگ حنا خوشتون نمیاد میتونید این ترکیبو بزنید پودر نخود آسیاب شده که فوق العاده رویش دهندس و مورد و سدر و پودر تخم شنبلیله چون این ترکیب خواهرم که موهاش بلونده میزنه اونم رویش مجدد داره مثله من چون این ترکیبات گیاهی گردش خون تو کف سر رو زیاد میکنند که باعث رویش مجدد میشه من قبل هر حموم چند ساعت میزارم بعد پلاستیک می کشم بعد با روسری می‌بندم 

روغن درمانی ام الان اضافه کردم به روتین موهام که اونم کلی برای رویش مجدد خوبه خیلی از بلاگر ای خارجی هم دیدم با همین روغن تراپی موهاشون پر پشت شده

حنا و ترکیبات پودر نخود خام و مورد و سدر و پودر قرص کمر و شیربیان قاطی کردم که عااالی رویش میاره و ف ...

استارتر جان تو مشکلی هورمونی نداشتی مثلا پلی کیستیک ؟ همیشه ترکیابت حنات همینا بوده یا تغییر میدادی  ؟ 

از هر پودر و گیاه چندقاشق میریختی ؟ حنا مواتو خشک نمیکنه ؟ با چه جوشونده ای حنارو همیشه اماده میکنی میذاری ؟

واقعا مگه میشه بعد دوسه بار موهای کوچیک دراومده 😮 جالبه 

عزیزم منم چندساله بخاطر پلی کیستیک ریزش مو داشتم موهام کم پشت شده کف سرم مشخص شده کرونا و وا.کسنش هم بدتر کرد . اگه خوب باشه اینم امتحان کنم . مال من مرکز سرم با پشت سرم خالی شده با فرق سرم مال شما کدوم قسمتا خالی شده بود در چه حد بود ؟

ببخشید سوالام زیاد شد اگه لطف کنی همه سوالامو جواب بدی راهنمایی کنی ممنون میشم گلم 😔  فکنم خودتم درک کنی چه دردیه برا یه دختر 

گاهی دلم میخواست خودکشی کنم حتی وقتی سرمو میدیدم اخه قبلا موهام خیلی خشگل و پرپشت بود بعد سن بلوغ که پلی کیستیک گرفتم اونجوری شد

اگر از رنگ حنا خوشتون نمیاد میتونید این ترکیبو بزنید پودر نخود آسیاب شده که فوق العاده رویش دهندس و ...

ابجیت هفته ای چتدبار میزنه ؟

چندماه ادامه داد ؟

رویشش زیاد و محسوسه یعنی دراومده پرشده موهاش؟

ابجیت هفته ای چتدبار میزنه ؟ چندماه ادامه داد ؟ رویشش زیاد و محسوسه یعنی دراومده پرشده موهاش؟

سلام عزیزم آره اونم مثله خودم هفته ای سه بار آره در اومده کلی چند ماهه داره میزنه

استارتر جان تو مشکلی هورمونی نداشتی مثلا پلی کیستیک ؟ همیشه ترکیابت حنات همینا بوده یا تغییر میدادی ...

عزیزم حالتو درک میکنم گلم من موهای خیلی پر و بلندی داشتم بعد دیگه رفتم دانشگاه شهر دیگه موهام شروع کرد ریختن البته من کم خونم هستم بعد کلا با کم پشتی موهام مشکل داشتم تا کرونا گرفتم مثل چی ریخت دیگه داشتم از ترس کچلی میمردم شب و روز بفکر موهام بودم واقعا شده بود آرزو برام موهام درآد تا چندتا پیج دیدم موهاشون با حنا خوب شده منم دلم زدم به دریا گفتم دیگه آخرین راهمه فک کن موهام دکلره بودا ولی زدم آمپول بیوتین هم میزدم چقدر دارو گرفته بودم همش الکیه بعد چند روز دیدم بین موهام موهای ریز در اومده اول فک کردم بخاطر تونیک ولی حنا رو ادامه میدادما بعد دیدم کلا من رویش دارم دیگه مطمئن شدم از حناس الآنم عاشقشم که منو از کچلی نجات داد الان یه ماهه دیگه میشه یه سال که دارم میزنم واقعا معجزه بود برام من فقط به ریشه میزنم عزیزم خشک نمیکنه چون به ساقه نمیزنم فقط ریشه من از این پیج شروع کردم @be_rahaaاینستا روش زدنشم تو هایلایت اش هست من پنج قاشق ترکیب حنا و سدر و پودر نخود خام و مورد میزنم فقط تداوم میخاد عکس موهای خودشم ببین اون خودشم پلی کیستیک بوده

عزیزم حالتو درک میکنم گلم من موهای خیلی پر و بلندی داشتم بعد دیگه رفتم دانشگاه شهر دیگه موهام شروع ک ...

سلام عزیزم، این هارو چجوری ترکیب مییکنی میزنی ؟میجوشونی یا بااب خمیری شکلش میکنی؟