2777
2789
عنوان

دیوونه شدم از دستش بخداااا🥺😔😭😢

| مشاهده متن کامل بحث + 52 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان حامله ام  و شوهرم به حد وحشتناک اذیتم میکنه  کتک میزنه به چیز های خیلی کوچیک گیر ...

الهی عزیزم الان اصلا به چیزای بد فکر نکن بخاطر کوچولو تو شکمت همینجوری عصابم خورد بود بدتر شد امیدوارم بهترینا نصیبت بشه☹️

یکی از اشتباهات من زندگیم همین بوده که الان وضعم اینه که هر چی خواست گوش مردم قید همرو زدم دوست فامی ...

انشاالله که زندگیت درست میشه سعی کن کولی ندی مامان من هیچ وقت تو خونه برا یه چیز کوچک نتونست تصمیم بگیره دور فامیل و خط کشید ولی هیچ وقت به جایی نرسید شما خیلی جوونی که از الان این شکلی زندگی کنی دعا میکنم که زندگیت درست شه

الهی عزیزم الان اصلا به چیزای بد فکر نکن بخاطر کوچولو تو شکمت همینجوری عصابم خورد بود بدتر شد امیدوا ...

فدای تو 

ایشالا مشکل توهم حل میشع 

ولی من هیچ امیدی به درست شدن شوهرم ندارم (:

و مطمعنم تا آخر همینه 

و همیشه هم میگه 

من همینم میخوای بمون میخوای برو 

نه تو مهمی نه اون بچه

فدای تو  ایشالا مشکل توهم حل میشع  ولی من هیچ امیدی به درست شدن شوهرم ندارم (: و مطمعنم ...

این بیشورم میگه ناراحتی برو 

اما میرسه یه روزی که بهش نشون بدم من رفتم و خوشبخت شدم 

اینا فکر کردن چه خبره انقدر پرو شدددن